2016 Arnold Sports Festival bol aj o výhodnej spolupráci

2016 Arnold Sports Festival bol aj o výhodnej spolupráci

2016 Arnold Sports Festival bol pre EastLabs Team už desiatym "výjazdom" do Columbusu (všetko v nepretržitom rade), ktorého sa po tretí krát zúčastnil aj redaktor mesačníka s tématikou kulturistika a fitness Muscle&Fitness Boris Bárdoš. Borisa sme (tak ako v predchádzajúcich rokoch) zobrali do nášho "produkčného teamu" čo znamenalo, že sme nielen spoločne bývali, ale aj cestovali na najzaujímavejšie súťaže Arnold Sports Festivalu.

V tomto roku EastLabs Team v Columbuse mal dve skupiny - Aleksander Timoshenko s Ekaterinou Abramovou zo sekcie EastLabs.RU nielenže pôsobili na súťažiach ako rozhodcovia, zároveň prispievali na ruskojazyčnú verziu EastLabs reportmi, Členmi EastLabs.SK Teamu bol Talian Luca Alfieri (ten pôsobil ako backstage fotograf) a Igor Kopček (ten sa venoval predovšetkým súťažiam amatérskej scény).
Vzhľadom na to, že súťaže amatérov a profesionálov sa často prelínali, EastLabs Team uzavrel dohodu s partnermi z Team Andro a tak sa fotografie Matthiasa Busse objavovali u nás, na oplátku fotografie Igora Kopčeka boli zverejňované na stránkach Team Andro. Všetky skupiny si vzájomnú spoluprácu (ktorá v konečnom dôsledku viedla k výrazným úsporám v produkčných nákladoch) pochvaľovali a už teraz je uzavretá dohoda o podobnej kooperácii na ďalších súťažiach so značkou Arnold Classic.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia