Fotogalérie - 2017 Arnold Classic Amateur USA, bodybuilding

Fotogalérie - 2017 Arnold Classic Amateur USA, bodybuilding

Uplynulý týždeň sa v Columbuse, USA, uskutočnil ďalší ročník prestížnej súťaže 2017 Arnold Classic Amateur USA, na ktorom malo zastúpenie aj Slovensko - v kategórii kulturistika mužov do 70kg súťažil Miro ŠKADRA, v kategórii do 100kg Laco KINDERNAY.

Miro ŠKADRA ... spoločne s Igorom Kočišom aktuálne najúspešnejší súťažiaci na našej amatérskej scéne sa prestížnej súťaže v USA zúčastnil po 2. krát v rade - pred rokom skončil na 9. mieste (z 13. súťažiacich), v tomto roku získal 8. miesto (zo 14. súťažiacich). Miro v Columbuse ukázal štandardnú formu napriek tomu, že v príprave sa potýkal s mnohými problémami - je vojak v aktívnej službe, musí zvádať bez úľav svoje povinnosti, plniť rozkazy, dokonca krátko pred odchodom na súťaž mu zrušili dovolenku a ak by tento príkaz nezmenili na príkaz nadriadených na ministerstve, celá jeho príprava by vyšla navnivoč. Jeho umiestnenie odráža výkonnosť súperov, ktorá bola mimoriadne vysoká.

Laco KINDERNAY ...  nastúpil v kategórii do 100kg, kde mal 12 súperov. Laca si pamätám z predchádzajúcich rokov ako kulturistu s nie práve optimálnou telesnou stavbou, ale s až extrémenou prepracovanosťou doslova do najmenších detajlov. Postupom rokov jeho svalová hmota utrpela niekoľko zjavných zranení, ktoré proporčnosť ešte výraznejšie narušili, v Columbuse navyše na súťažnom pódiu neukázal to, čmí spravidla bodoval - doslova "na plech" vysušené svaly s hlbokým prúžkovaním a obdivuhodnou svalovou hĺbkou. Napriek tomu skončil na 10. mieste, čo je vzhľadom na konkurenciu prijateľný výsledok.

2017 Arnold Classic Amateur USA, bodybuilding - OVERALL


2017 Arnold Classic Amateur USA, bodybuilding - SEMIFINÁLE

2017 Arnold Classic Amateur USA, bodybuilding - FINÁLE

Diskusia k článku:

AMIX diskusia