2017 Arnold Classic PRO - úspech Ondřeja KMOŠŤÁKA

2017 Arnold Classic PRO - úspech Ondřeja KMOŠŤÁKA


Účasť EastLabs Teamu na prestížnejšej súťaži 2017 Arnold Classic Europe je možná vďaka podpore partnerov a sponzorov, predovšetkým od spoločností
AMIX Nutrition a TIPSPORT SK.
Ďakujeme všetkým partnerom za podporu


Diváci a priaznivci profesionálneho bodybuildingu a fitness určite netrpezlivo očakávali, v akej atmosféra sa bude konať ďalší ročník Arnold Classic PRO Europe. Dôvod je jasný - počas a po 2017 Olympia Weekend-e totiž boli publikované informácie o tom, že počnúc októbrom sa definitívne rozchádzajú cesty IFBB a IFBB PRO League (bližšie sme o tejto situácii písali v samostatnom článku na stránkach portálu EastLabs.SK). Samotný priebeh súťaže (tá začala krátko po 17:00 miestneho času) však potvrdil, že rozchod sa koná s triezvou hlavou, bez zbytočných emócií a dohody uzavreté pred 2017 Olympia Weekend-om stále platia tzn. PRO karty do IFBB PRO League budú ponúknuté absolútnym víťazom 2017 Arnold Classic Amateur Europe tak, ako bolo avízované mesiace a mesiace pred súťažou.

Českí priaznivci bodybuildingu a fitness určite pozorne sledovali, ako sa  v Barcelone bude dariť Ondřejovi KMOŠŤÁKOVI, ktorý súťažil v kategórii men´s physique PRO. Úprimne, pohľad do predbežnej štartovej listiny dával tušiť, že Kmošťákové ambície právom môžu byť vysoké - sám nám krátko pred súťažou potvdril, že trúfa si na víťazstvo a tým aj na zisk letenky na 2018 Olympia Weekend.
Priebeh súťaže jeho vysoké očakávania iba potvrdil a Ondřej, člen NEBBIA Teamu, bez problémov porazil všetkých súperov. Priebeh súťaže vám priblížia samostatné fotogalérie, v ktorých nájdete stovky a stovky fotografií.



2017 Arnold Classic PRO - úspech Ondřeja KMOŠŤÁKA, fotogaléria č. 1 ... 342 fotografií


2017 Arnold Classic PRO - úspech Ondřeja KMOŠŤÁKA, fotogaléria č. 2 ... 104 fotografií

Diskusia k článku:

AMIX diskusia