Bodyfitness superstar Adela Ondrejovičová a jej ďalší úspech

Bodyfitness superstar Adela Ondrejovičová a jej ďalší úspech

Bodyfitness, bikini fitness a aj fitness v tomto roku je jasne najúspešnejšou kategóriou v Slovenskej asociácii kulturistiky, silového trojboja a fitness. Jar priniesla bezproblémové víťazstvo pre fitnessku Barboru Sečkárovú na IFBB Majstrovstvách Európy, tituly Európskych šampiónov v kategóriách bikini fitness žien získali Iveta Kúglerová, Monika Rozenbergerová, Jana Majerníková a Karina Antovská (tá pridala navyše aj titul absolútnej šampiónky), jeseň patrila bikini fitnesske Sabíne Plevákovej (zlato z Majstrovstiev sveta žien aj junioriek) a Dominike Multáňovej (zlato z Majstrovstiev sveta junioriek aj žien, titul šampiónky z prestížneho Arnold Classic Europe).
Bodyfitnesska Adela Ondrejovičová bola ešte úspešnejšia - získala prvenstvá na Majstrovstvách Európy aj Majstrovstvách sveta žien v kategóriách junioriek a žien (pridala aj tituly absolútnej víťazky) a po Števovi Havlíkovi a Jánovi Sotákovi sa aj ona odhodlala a zúčastnila sa v Rusku, v meste Ťumen, prestížneho medzinárodného turnaja v bodyfitness, kde získala skvelé 2. miesto.
Pripoemniem, že Adela aj vďaka tomu získala prvé miesto na vyhlásení najlepších športovcov v neolympijských športoch (na 3. mieste skončila nemenej úspešná fitnesska Dominika Multáňová, v desiatke ocenených športovcov sa objavil aj bronzový zo Svetového šampionátu v kulturistike mužov Peter Tatarka) a je na najlepšej ceste, aby v januári 2014 získala trofej pre najúspešnejšieho športovca SAKFST za rok 2013.

Adela Ondrejovičová - Grand Prix Ťumenskej oblasti 2013





Diskusia k článku:

AMIX diskusia