2014 Olympia Weekend - aké ambície má Révajová?

2014 Olympia Weekend - aké ambície má Révajová?

Neuveriteľných 50 rokov uplynulo od prvého ročníka Mr. Olympia, najprestížnejšej súťaže vo svete bodybuildingu, ktorá medzičasom prerástla do bodybuilding a fitness festivalu známeho pod názvom Olympia Weekend. V USA sa pripravujú veľkolepé oslavy, fanúšikovia sa do Las vegas zídu nepochybne vo väčšom počte ako zvyčajne (už minuloročný Olympia Weekend lámal rekordy v návštevnosti) a je potešiteľné, že EastLabs Team (sme stabinými press účastníkmi Olympia súťaží od roku 2007) bude pozorne sledovať, v akej forme na prestížne pódium nastúpia až dve súťažiace zo Slovenska - v kategórii bikini to bude členka Amix Teamu Nikola Weiterová, v kategórii figure víťazka Mozolani PRO Classic Natália Révajová - Lenártová.
Natália nám pre EastLabs Rádio prezradila, že jej cieľom je nastúpiť v Las Vegas vo forme ešte lepšej ako bola tá, vďaka ktorej získala prvenstvo v Žiline na Mozolani PRO Classic a verí, že sa jej cieľ podarí naplniť. Absolvovala mimoriadne komplikovanú prípravu, no napriek nie práve ideálnym podmienkam (kedy boli ideálne?) odchádza dnes neskoro v noci do Budapešti (odtiaľ spoločne s trénerom Milanom Čížekom letí do Lodnýna, kde čakajú na priamy let do Las Vegas) s takmer súťažnou hmotnosťou a vo forme, ktorú označil aj jej tréner za sľubnú.
Viac informácií o Natálii, o odchode do "súťažného dôchodku" a o jej plánoch do budúcnosti sa dozviete z nasledujúceho interview.

Natália Révajová pre EastLabs Radio - 14. september 2014, 1. časť





Natália Révajová pre EastLabs Radio - 14. september 2014, 2. časť




Diskusia k článku:

AMIX diskusia