Essential Pure Bar  – proteínová tyčinka nová, väčšia a lepšia

Essential Pure Bar – proteínová tyčinka nová, väčšia a lepšia

Vďaka pokroku v športovej výžive sú nám k dispozícii tyčinky, ktoré už nemôžme označiť iba za cukrovinku obohatenú o proteín. Tyčinky na báze glukózového sirupu, fruktózy, palmového tuku a nekvalitných zdrojov bielkovín pomaly vypratávajú pole. Je to predovšetkým vďaka tomu, že zákazníci začali dávať prednosť kvalite a celkovo sa vzdelávajú. Spoločnosť PROM-IN na trh Slovenska prichádza vylepšenou verziou vysokoproteínovej tyčinky Pure Bar, ktorá obstojí aj v najtvrdšej konkurencii.

V čom je nová PURE BAR jiná?

A/ Nízka glykemická záťaž vďaka použitiu najpokročilejšieho typu prebiotickej vlákniny.
Vyrobiť tyčinku s nízkou glykemickou záťažou sme dokázali použitím špičkového sirupu na bázi kukuričnej vlákniny PROMITOR®. Obsah sacharidov v tyčinke je tvorený z 90 % práve touto prebiotickou vlákninou.

B/ PROMITOR® – zdravotné benefity

  • podporuje spaľovanie tuku, vďaka zníženiu postprandiálnej odozvy po konzumácii inzulínogénnych potravín.
  • podporuje zdravie kostí zlepšením vstrebávania vápniku.
  • znižuje hladinu krvnej glukózy.
  • má preukázané prebiotické účinky.
  • má polovičný obsah kalórií oproti sacharidom a bielkovinám.

C/ Vysoký obsah kvalitných tukov vďaka použitiu najkvalitnejších a najdrahších surovín.
Chceli sme pridať tie najkvalitnejšie zdroje tukov, a tým zaistiť sytiaci efekt a súčasne ďalší stimul pre spaľovanie podkožného tuku. Ako základ sme použili kvalitné mandle. Tie patria k najdrahším surovinám, sú ale tiež skvelým zdrojom poly a mono nenasýtených tukov, horčíku a prirodzene sa vyskytujúceho vitamínu E. Z dôvodu potreby vytvorenia tyčinky určenej pre najprísnejšie diétne režimy sme sa tak vyhli repkovému oleju, ktorý dnes často nahrádza negatívne vnímaný palmový olej a tiež populárnym arašidom. Obe suroviny bohužiaľ obsahujú goitrogény, látky so strumigénnym účinkom (znižujú činnosť štítnej žľazy), čo je v diétnom režime pomerne nežiadúce.
 


Chcete vyskúšať skvelú chuť tyčinky PROM-IN Essential Pure Bar? Navštívte oficiálny e-shop spoločnosti PROM-IN na Slovensku.



D/
Biologicky najcennejšie zdroje bielkovín – u nás samozrejmosť.
Jednoducho sme použili len to najlepšie. Kvalitný srvátkový koncentrát a micelárny kazeín. Žiadna želatína, sójový izolát, kazeinát a ďalšie zložky, ktoré by síce navýšili tabuľkový obsah bielkovín, ale znamenali by nefér hru voči naším zákazníkom, ktorí od nás očakávajú len to najlepšie. Aj tak pri laboratórnom meraní hodnoty bielkovín deklarujú hodnotu 32 %. Podarilo sa nám tak vytvoriť tyčinku, ktorá je nielen zdrojom kvalitných živín. Vďaka použitiu tých najdrahších a najpokročilejších surovín podporí Váš diétny režim!

PURE BAR v bodoch:

  • 20 g bielkovín v tyčinke
  • 10 g super kvalitných tukov
  • Minimum laktózy
  • Sladené stéviou (dve príchute sladené výhradne stéviou)
  • Bez farbív
  • Prírodné arómy
  • Bez lepku
  • Bez konzervantov

ESSENTIAL PURE BAR zloženie a nutričné hodnoty

Proteinový komplex (zmes nedenaturovanej srvátkovej bielkoviny s micelárnym kazeínom), rozpustná prebiotická vláknina, mandle, kakaové maslo, kakao, soľ, glykozidy steviolu.


Diskusia k článku:

AMIX diskusia