FOR HER - revolučná rada doplnkov od BioTech USA pre ženy

FOR HER - revolučná rada doplnkov od BioTech USA pre ženy

Trh sa za posledné roky doslova preplnil suplementami od výmyslu sveta - proteíny, aminokyseliny, spaľovače, predtréningovky, potréningovky, vitamíny, minerály a väčšina ľudí už vlastne ani nevie, čo z toho všetkého potrebuje, a čo je práve pre nich to naj a podporí ich úsilie o pekné a zdravé telo. Najhoršie sú na tom asi ženy, ktoré sa v tomto suplementačnom chaose orientujú výrazne horšie ako muži. Ale nebojte sa milé dámy, tento problém za vás vyriešila firma BioTechUSA, ktorá tento mesiac prišla na trh s novou radou doplnkov výživy určenou výhradne pre ženy. Takže páni, ruky preč! Toto je výhradne ženská záležitosť.

Niekto by povedal, že medzi doplnkami výživy pre mužov a pre ženy nemôže byť predsa žiaden rozdiel, ale to je veľký omyl. Dôvod? Pre ženy nie je dôležité mať na sebe čo najviac svalovej hmoty, ich cieľom je mať pekné a pevné telo bez nadbytočného tuku. Vytvoreniu tejto línie doplnkov predchádzal výskum, a to nielen v laboratóriách, ale aj výskum trhu.
"Čo ženy chcú?", bola otázka, na ktorú odpovedali tisíce športovo aktívnych žien po celom svete prostredníctvom dotazníkov. Výsledkom tohto snaženia je fakt, že sa už nemusíte zamýšľať nad tým, čo do svojej suplementácie zaradiť a zložito kombinovať niekoľko výrobkov, aby ste sa nakoniec dopracovali k tomu, čo naozaj chcete.
Nová línia For Her zahŕňa produkty ako proteíny, náhrady stravy, suplementy, ktoré podporia vašu snahu schudnúť, L-karnitínové formuly, špeciálne vitamínové formuly a nechýba ani predtréningovka. Poďme si predstaviť niektoré z nich.

ISO WHEY ZERO For Her

Ja osobne ho už mám aj odskúšaný. Jedná sa o srvátkový proteínový izolát. Je samozrejme bez cukru, laktózy a lepku, pričom naviac obsahuje pridané aminokyseliny na rozšírenie ciev zvyšujúce využiteľnosť proteínu a zlepšujúce odvádzanie kyseliny mliečnej.
V jednej porcii tohto proteínu je len 94 kalórií, z čoho cukry a tuky tvoria úplné minimum. To pre vás predstavuje kvalitný príjem rýchlo využiteľných bielkovín bez akýchkoľvek výčitiek. Zoženiete ho v obľúbených príchutiach – čokoláda, vanilka a cookie.

PRE WORKOUT For Her

Ako inak - bez cukru, laktózy a lepku. V obchodoch nájdete veľké množstvo predtréningoviek, ale drvivá väčšina z nich obsahuje cukor. Toto ale nie je ten prípad, pretože váš cieľ je jasný - šetriť kalórie tam kde sa len dá a prijať ich radšej z kvalitnej stravy ako zo suplementu.
Skvelá správa pre vás, táto predtréningovka obsahuje len 2,4 kalórie, a ako bonus aj L-karnitín, ktorý je nutný pre premenu tukov na energiu. A príchute? Cosmopolitan a Mojito- nech je počas tréningu sranda.

INTRA WORKOUT For Her

Ideálne riešenie v prípade, že vám predtréningovka nestačí a únava na vás počas tréningu predsa len doľahla. V tomto produkte sú obsiahnuté BCAA, glutamín a L-karnitín. Aj vitamíny a minerály, ktoré počas tréningu strácate s ním doplníte priebežne. Že je bez cukru asi nemusím hovoriť.
A kalórie? Tie porátate na prstoch jednej ruky. V štandardnej dávke je ich presne 5. Príchute tiež zaujímavé. Málokto má tú možnosť dať si počas tréningu Sex on the beach či Piňa Coladu.

Chudnutie s For Her

BioTech USA vie čo chcete. Chcete byť pevné a štíhle. Až tri produkty z novej rady sa zameriavajú práve na vaše štíhle boky. L-karnitín v kombinácii s chrómom (L-karnitín + Chrom) asi nejako bližšie špecifikovať netreba, ale čo tie zvyšné dva?

  • MEGA FAT BURNER For Her ... s obsahom L-karnitínu, HCA a CLA neobsahuje žiaden kofeín, ale za to obsahuje chróm, ktorý vás udrží ďalej od vašej obľúbenej čokolády, pretože to on robí - zbavuje vás chuti na sladké tým, že udržuje normálnu hladinu cukru v krvi. Mega Fat Burner vám zlepší aj spaľovanie tukov, regeneráciu svalov a podporí váš obehový systém.
  • ULTRA LOSS For Her ... vás zachráni, keď toho máte v práci veľa a nestihli ste si večer pripraviť všetky krabičky s jedlom na ďalší deň. Práve Ultra Loss je skvelým riešením vášho malého problému. V jednej dávke vás zásobí potrebným množstvom energie 106 kalórií, dávkou proteínu 15 gramov a enzýmami na podporu trávenia proteínov. Ani tu nechýba L-karnitín a samozrejme je bez cukru. Ak vás zaujímajú dostupné príchute, tak sú to tieto- čokoláda, jahoda, vanilka, arašidy, višňa a jogurt.
BioTechUSA For Her - Be fit! Be proud!


Zdravie s For Her

Zdravie je niečo, na čo nikdy nesmieme zabúdať a nezabudol na to ani popredný výrobca doplnkov výživy. Pretože zdravie znamená krásu. A všetky ženy chcú byť krásne. Produkt ACTIVE WOMAN For Her sa zameriava na zdravé a pekné vlasy, pokožku a nechty. Ale nielen to.
Jedna dávka, ktorá predstavuje dve tablety obsahuje až 13 vitamínov a 12 minerálnych látok, 15 rôznych antioxidantov a okrem ďalších pre vás prospešných vitamínov aj kyselinu hyaluronovú a kolagén. S týmto doplnkom výživy máte postarané aj o svoje kosti a imunitný systém.

Saskia Cakoci ... šéfredaktorka portálu EastLabs.SK a stránky BikiniFitness.SK

Diskusia k článku:

AMIX diskusia