Yamamoto Nutrition - spoločnosť pevne etablovaná aj v IFBB federácii

Yamamoto Nutrition - spoločnosť pevne etablovaná aj v IFBB federácii


Spoločnosť Yamamoto Nutrition vstúpila začiatkom roku 2017 (vďaka aktivitám manželov Oliny a Rada ANDRAŠOVÝCH) pomerne razantnými aktivitami aj na trh Slovenska a Čiech, vďaka ktorým sa ešte pred začiatkom súťažnej sezóny členmi sponzorovaného teamu stali viacerí z talentovaných športovcov.
KOŠECKÁ, JÓSZAYOVÁ, KARDOŠOVÁ, LEDER, KRIŽÁNEK, ČAMBALOVÁ, FILIP a ďalší spojili svoje meno so spoločnosťou, ktorá vyvíja svoje aktivity aj v ďalších krajinách Európy, ale aj Ameriky. Známa je sponzorská podpora Yamamoto Nutrition na NPC súťažiach v USA, práve táto spoločnosť je generálnym partnerom pre súťaž Arnold Classic Amateur Europe.
Aktuálna informácia hovorí o tom, že Yamamoto Nutrition sa dohodol na spolupráci s federáciou kulturistiky a fitness IFBB, členom ktorej je aj Slovenská asociácia fitness, kulturistiky a silového trojboja. Čo táto spolupráca prinesie obidvom stranám sa dozvieme už tento víkend na prestížnej súťaži 2017 Olympia Amateur Spain, ktorej sa zúčastní aj EastLabs Team v pozícii IFBB Press Partnera. Pripomeniem, že Yamamoto Nutrition je jedným z reklamných partnerov portálu EastLabs.SK, dokonca stal sa hlavným partnerom pre letné Patriot Bikinifitness Camp-y, na organizácii ktorých sa podieľajú mnohí členovia nášho teamu.
V plánoch Yamamoto Teamu bolo dokonca priamo podporiť organizáciu súťaží v kulturistike a fitness na Slovensku. Jedna z nich sa mala konať v meste Bardejov, kde pôsobí Marek LEDER - v tomto roku jediný kulturista zo Slovenska, ktorý sa môže popýšiť ziskom nielen cenného kovu, ale tiež titulu šampióna z Európskeho šampionátu. Koncept súťaží, ktoré chcela spoločnosť Yamamoto Nutrition zrealizovať v októbri/novembri 2017 v spolupráci s trojicou organizátorov Jaro HORVÁTH - Vlado TABAKA - Igor KOPČEK v mestách na východe Slovenska, však nezískala podporu vedenia SAFKST, aj preto sa úsilie tohto teamu sústredí na iné projekty.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia