BioTechUSA - prichádzame s revolučnou novinkou v suplementácii

BioTechUSA - prichádzame s revolučnou novinkou v suplementácii


Spoločnosť BioTech USA sa zaviazala používať vo svojich výrobkoch len vysoko čisté suroviny zo starostlivo kontrolovaných zdrojov, výsledkom čoho je aj Native Whey izolát, ktorý už zoženiete aj na našom trhu. Jedná sa o špeciálnu surovinu srvátkovej bielkoviny výnimočnej čistoty, ktorá sa vďaka neustálemu vývoju v súčasnosti používa vo viacerých výrobkoch tejto spoločnosti. Native Whey izolát nájdete v proteínoch Iso Whey Zero (ktoré sú okrem tohto benefitu aj bez laktózy, cukru a lepku) a rovnako tak aj vo veľmi obľúbených proteínových tyčinkách Zero Bar.

V čom je  Native Whey izolát taký výnimočný?

Základná zložka prémiovej srvátkovej bielkoviny pochádza výlučne zo surového mlieka z kráv (samozrejme prechádza procesom pasterizácie, aby sa eliminovali všetky mikroorganizmy), ktoré sú chované vo voľnom výbehu a živené krmivom na báze trávy. Neobsahuje žiadne antibiotiká ani syntetické hormóny (rBST).

Aký je teda rozdiel medzi bežným whey proteínom a Native Whey izolát?

Je v produkčnej metóde a teda aj vo výslednom produkte. Proteíny, ktoré si bežne kupujete sú vyrábané z mlieka ustajnených kráv (áno aj psychika zvieraťa žijúceho v zajatí, bez možnosti voľného výbehu, má vplyv na kvalitu mlieka), pasterizuje sa pri vysokých teplotách, neskôr v závode na spracovanie srvátky dochádza k filtrácii a odparovaniu (opätovne pri vysokých teplotách), prejde procesom sušenia, až vzniká finálny produkt.

Native Whey sa výraba inak- z mlieka zvierat žijúcich vo voľnom výbehu bez stresu, ktorý spôsobuje život v zajatí. Mlieko prechádza procesom pasterizácie, kvôli eliminácii mikroorganizmov, následne dochádza k filtrácii pri nízkych teplotách, ktoré produkt zďaleka neznehodnotia tak, ako filtrácia pri vysokej teplote. Potom už dochádza len k sušeniu a nativewhey je na svete. Kvalitný a čistý produkt.

V ktorých produktoch BioTech USA Native Whey izolát nájdete?

Aktuálne sa tento vysokokvalitný proteín nachádza v proteínoch IsoWheyZero – 100% NativeWhey srvátkový proteínový izolát s pridanými aminokyselinami, ďalej v produkte ženskej línie BioTech USA ForHerIsoWheyZero a v tyčinke Zero Bar. Práve vďaka tejto jedinečnej zložke ponúkajú všetky menované produkty extrémne vysoký obsah bielkovín výnimočnej čistoty, bez laktózy, gluténu a pridaného cukru.

Tak čo? Presvedčil vás Native Whey? Nás jednoznačne áno!

TENTO VÝROBOK NÁJDETE V PONUKE NA STRÁNKE BIOTECHUSA.COM




Diskusia k článku:

AMIX diskusia