BioTech USA prichádza s limitovanou Vianočnou ponukou

BioTech USA prichádza s limitovanou Vianočnou ponukou

Produkty Iso Whey Zero, BCAA Flash Zero a neodolateľná Zero Bar sú priaznivcom značky BioTech USA dobre známe. Tentokrát pre vás táto značka s tradíciou pripravila niečo špeciálne, niečo, čo nielen prospieva vášmu zdraviu a pomôže vám v ceste za vašou vysnenou postavou, ale bude vám pripomínať vianočnú atmosféru a to kľudne aj niekoľkokrát za deň. No a ako inak, bez výčitiek.
Všetky tieto produkty sú bez pridaného cukru. A nielen to...

Iso Whey Zero

Vysoko čistý srvátkový proteínový izolát, ktorý sa vyznačuje tým, že sa vstrebáva extrémne ľahko, je bez pridaného cukru, laktózy a gluténu.  Je veľmi dobrou voľbou nielen pre aktívnych profesionálnych športovcov, ale môže byť vynikajúcou náhradou malého jedla v diéte. Vianočná edícia tohto proteínu obsahuje samozrejme NativeWhey, teda proteín, ktorý je vyrobený procedúrou vďaka ktorej je jeho štruktúra zachovaná v plnšej forme. Jedna dávka obsahuje 21g proteínu, z toho 4,5 g BCAA a má len 94kcal. Len teraz máte možnosť ochutnať ho v príchutiach perníkjablkový koláč.


Iso Whey Zero kúpite v e-shope BioTechUSA

BCAA Flash Zero

Ochutený aminokyselinový prášok obsahuje leucín, izoleucín a valín v pomere 2:1:1, ktoré výrazne prispievajú k procesom nárastu svalstva a energie. Tento produkt obsahuje aj vitamín B6, ktorý prispieva k normálnej látkovej premene bielkovín a glykogénu a  k zníženiu únavy a vyčerpania. BCAA FlashZero sú sladené stéviou, sú bez gluténu, laktózy, aspartámu, sacharidov, konzervantov, pridaného cukru a ich nová vianočná príchuť je zimný čaj.

BCAA Flash Zero kúpite v e-shope BioTechUSA

Zero Bar

Kráľovná všetkých „lowcarb“ tyčiniek na našom trhu. Ak potrebujete vysoký príjem bielkovín pretože športujete, snažíte sa o nárast svalovej hmoty, snažíte sa schudnúť alebo sa vyhýbate mäsu, môžete to dosiahnuť rýchlo a pohodlne s BioTechUSAZero Bar proteínovou tyčinkou. Bielkoviny prispievajú k rastu a udržaniu svalovej hmoty a udržaniu zdravých kostí. Sú odporúčané všetkým bez rozdielu veku a pohlavia. Zero Bar môžete mať kedykoľvek a v akejkoľvek situácii. Produkt je obohatený o vitamín E, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.Okrem všetkých výhod, Zero Bar je tiež perfektná maškrta. Jej vysoký obsah proteínov a nízky obsah sacharidov ju robí atraktívnou voľbou pre ľudí v diéte, ktorí potrebujú počas chudnutia prijímať proteíny v adekvátnom množstve a kvalite. Oproti iným proteínovým tyčinkám, nemá polevu ktorá väčšinou obsahuje nežiadúce kalórie, napriek tomu má skvelú proteínovú štruktúru. A jej vianočná príchuť?
Tak ako Iso Whey Zero, aj táto tyčinka vám bude pripomínať Vianoce v podobe perníka, alebo jablkového koláča. Nezabúdajme na hodnoty, pretože tie sú podstatné- 50g tyčinka má 7,5 g tuku, 6 g sacharidov (z toho cukry 0,5 g) a 22,5g bielkovín. Dodá vám energiu v podobe 178,5 kcal.


Zero Bar kúpite v e-shope BioTechUSA

Diskusia k článku:

AMIX diskusia