PRO Bodybuilder Milan ŠÁDEK pre EastLabs Radio

PRO Bodybuilder Milan ŠÁDEK pre EastLabs Radio

28. novembra 2014 sme prakticky súbežne s portálom RONNIE.cz informovali o tom, že vďaka úsiliu Českého zväzu kulturistiky a fitness, s podporou EastLabs Teamu má Česká republika troch nových profesionálov, ktorí majú právo už od budúceho roku nastúpiť na súťažné pódiá v IFBB PRO divízii. Pripomeniem, že v kategórii men´s physique PRO kartu získal Martin MESTER, v kategórii bodybuilding sa novými profesionálmi stali Vojtech KORITENSKÝ a Milan ŠÁDEK.

Tak ako som prisľúbil v tomto článku, po návrate z Moskvy, kde EastLabs Team (jeho SK aj RU verzia) pôsobil ako mediálny partner, kontaktoval som hlavných sponzorov MIlana ŠÁDKA (spoločnosti AMIX a NEBBIA), aj samotného Milana s jediným cieľom - získať od nich aktuálne informácie a reakcie, ktoré úzko súvisia so ziskom PRO karty. Prečo práve Šádek?
Snáď postačí informácia, že spoločne s Mariánom Čambalom sme mali "pod palcom" jeho prípravu na prestížnu súťaž Olympia Amateur Europe, kde zvíťazil v kategórii do 100kg a aj keď nezískal titul absolútny, víťazstvo v silnej kategórii mu napokon "otvorilo" dvere do sveta profesionálneho bodybuildingu.

AMIX o úspechu Milana Šádka - Josef Bukvic: "Spoločnosť AMIX podporuje Milana ŠÁDKA už takmer dva roky a sám Milan je dôkazom toho, že začiatok spolupráce aj s nie príliš úspešným športovcom môže v konečnom dôsledku priniesť profit obidvom stranám. Spomínam si, že po zverejnení informácie o tom, že sa ŠÁDEK stal členom AMIX Teamu, mnohí sa pýtali, prečo som dal súhlas na spoluprácu so športovcom, ktorý v podstate zlyhal na súťaži, z ktorej sa mal vracať ako víťaz.
Skutočným dôvodom podpory zo strany spoločnosti AMIX neboli jeho ambície, ani výrazný talent, dôvodom bola jeho vytrvalosť a očakávaná schopnosť inšpirovať iných - veril som, že Milan dokáže uspieť a presvedčiť, že aj odvážne sny je možné premeniť na realitu. Čas ukázal, že to bolo viac ako správne rozhodnutie!
Podpora spoločnosti AMIX, skombinovaná s tréningovým nasadením Milana Šádka a znalosťami trénerskej dvojice Marián Čambal - Igor Kopček priniesli očakávanú zmenu výkonnosti, vďaka ktorej Milan zvíťazil na prestížnej súťaži 2014 IFBB Olympia Amateur Europe a následne získal aj štatút profesionálneho bodybuildera. AMIX je spoločnosťou, ktorá vyhľadáva športovcov schopných motivovať iných. Športovcov, ktorí sú dôkazom toho, že tvrdý, niekoľkoročný a cieľavedomý tréning prináša niekedy až prekvapujúce výsledky. Športovcov, ktorí sú pre ostatných príkladom.
Takýchto športovcov nachádzame nielen profesionálnej bodybuilding scéne (Dennis WOLF, Marián ČAMBAL, Raul CARASCO), ale ako ukázal Milan ŠÁDEK, aj na scéne amatérskej - a s AMIX-om práve takýto športovci môžu ďalej rásť a zlepšovať sa.
AMIX a ja osobne gratulujeme Milanovi k naplneniu cieľa, ktorý si vytýčil pred dlhými rokmi, tešíme sa zo zisku PRO karty a možnosti súťažiť s najlepšími profesionálnymi bodybuildermi sveta. Od budúceho roka pre neho začína nové obdobie a to, či bude úspešné, alebo neúspešné, ovplyvní určite sám Milan, jeho tréneri a nepochybne aj spoločnosť AMIX. V portfóliu doplnkov výživy značky AMIX nachádza Šádek všetko potrebné k ďalšiemu napredovaniu.
Pripomeniem, že v spoločnosti AMIX má Milan stabilného partnera, ktorý od neho očakáva iba to, čo doposiaľ - schopnosť motivovať a inšpirovať mladých priaznivcov kulturistiky a aj fitness, byť príkladom pre tých, ktorí rovnako ako on pred rokmi, aj v súčasnosti majú sen presadiť sa vo svete bodybuildingu a fitness. Spoločnosť AMIX má na to, aby podporila akékoľvek odvážne sny
!"

NEBBIA o úspechu Milana Šádka - Martin Pecko: "Správu o Milanovom získaní PRO karty sme v NEBBIA prijali veľmi pozitívne. Keď mi Milan zatelefonoval, že už je všetko ”čierne na bielom” a karta je jeho, tešil som sa s ním, ako by som tu kartu získal ja sám:)
NEBBIA začala s Milanom spolupracovať pred viac ako dvomi rokmi a za ten čas sme mali možnosť v Milanovi poznať nie len cieľavedomého kulturistu, ale aj charizmatického človeka. Vlastne už od nášho prvého stretnutia nám bol Milan veľmi sympatický, práve kvôli jeho charizme. Skromné vystupovanie, úprimnosť, odhodlanie v kombinácii s jeho talentom nás nenechali na pochybách, že naša voľba spolupráce s Milanom je správna. Nezostali sme na pochybách ani v čase keď mal Milan horšie obdobie a z rečí ktoré sa šírili, (ako, že to najlepšie ma už za sebou, alebo ako veľmi je preceňovaný jeho talent), sme si nič nerobili. V NEBBIA takéto situácie veľmi radi prirovnávame k biznisu, kde sa tiež nedá isť stále hore a čim viac padnete, tým väčšia je motivácia!
O to intenzívnejšie sme si vychutnávali jeho cestu hore, až po víťazstvo na amatérskej Olympii. S Milanom sme komunikovali počas celej prípravy a bolo skvelé sledovať progres ktorý urobil. No a to aká eufória nastala medzi jeho fanúšikmi po Olympii, to bolo neskutočné. Veď na seminár ktorý bol v našej Žilinskej predajni prišlo sto ľudí, neskutočné číslo, ktoré mu istotne závidí aj nejeden profík, dnes už kolega:).
Na záver len dodáme, že nás teší, že mám v teame nového profesionálneho bodybuildera, ktorému želáme ešte veľa takých slastných momentov, aký zažil keď mal na krku zlatú medailu víťaza amatérskej Olympie."


Milan ŠÁDEK - interview pre EastLabs Radio, 3. december 2014, 1. časť




Milan ŠÁDEK - interview pre EastLabs Radio, 3. december 2014, 2. časť


 

Diskusia k článku:

AMIX diskusia