Denisa LIPOVSKÁ - som tehotná bikinifitnesska a užívam si to!

Denisa LIPOVSKÁ - som tehotná bikinifitnesska a užívam si to!

Pre mnohé je vzorom, pre mnohé je inšpiráciou. Prečo? Nielen kvôli mimoriadne dobrým rečníckym schopnostiam, ktoré využíva predovšetkým pre pútavé rozprávanie o svete fitness, fitness tréningoch a fitness strave, nielen kvôli výsledkom, ale predovšetkým kvôli ceste, ktorú musela absolvovať, kým sa dostala na absolútny vrchol. Denisa Lipovská na jar 2014 jasne ukázala, že je absolútnou špičkou v bikinifitness na Slovensku - zvíťazila na SAKFST Majstrovstvách Slovenska, na Mozolani Classic 4 v súboji o titul absolútnej víťazky porazila svetovú Sabínu Plevákovú, na IFBB Majstrovstvách Európy získala premiérové prvenstvo a opakovane (pripomeniem - tentokrát na "medzinárodnej" scéne) porazila Sabínu v súboji o absolútne prvenstvo.
Málokto si už spomenie, že Denisa na svoj "deň s veľkým D" musela čakať 3 roky, že nastúpila na 17 súťaží a že v boji o úspech musela vo svojej kategórii bojovať s mnohými bikinifitnesskami, ktoré aktuálne súťažia v PRO divízii.

Súťaženie a Lipovská? Aktuálne je táto téma "odsunutá" na vedľajšiu koľaj, pretože Denisa práve "vstúpila" do tretieho trimestra tehotenstva - a práve o tom, ako svetová bikinifitnesska prežíva tehotenstvo, som sa s Lipovskou porozprával pre EastLabs Radio. Popočúvajte, aké témy sme spoločne prebrali ...
 

Denisa LIPOVSKÁ - som tehotná bikinifitnesska a užívam si to! 1. časť





Diskusia k článku:

AMIX diskusia