Halmová vám ukáže, že chudnutie môže byť zábava!

Halmová vám ukáže, že chudnutie môže byť zábava!

Portál EastLabs je partnerom edukačného projektu FitnessTreneri.sk, ktorého základným mottom je: "ZADARMO radíme vám ako trénovať, keď chcete schudnúť, alebo svaly naberať". Dôvod, prečo tento projekt podporujeme?
Na stránkach EastLabs.sk riešime roky len a len kulturistiku, fitness, bodyfitness a bikini fitness v súťažnej podobe a nechtiac odsúvame stranou kondičných cvičencov, fanúšikov fitness bez súťažných ambícií, teda tých, ktorí s tréningom (a je jedno, či je to klasický tréning v posilňovni, funkčný tréning, alebo street workout) začínajú s cieľom zlepšiť si zdravie, schudnúť, alebo len nabrať niečo na svalovej hmote. Aj oni však hľadajú informácie, radu, často i pomoc.
Ak aj vy patríte do veľkej skupiny "kodničákov", pripomeniem vám, že na webe projektu FitnessTreneri.sk (ľahko dohľadateľnou formou, prehľadne spracované) nájdete nielen zaujímavé články o tréningu, výžive a suplementácii, ale aj videoklipy, ktoré vám ukážu ako trénovať resp. ako trénujú tí, ktorí vďaka športovým aktivitám dosiahli úspech. Nielen úspech na súťažných pódiách, ale úspech aj ako tréneri. Fitness tréneri.
A práve v sérii videoklipov súvisiacich s funkčnými tréningami určenými nielen na zvýšenie kondície, podporu zdravia, ale aj chudnutie, sa budete stretávať (okrem iných hviezd na Slovenskej fitness trénerskej scéne) i s nádejnou juniorskou bikini/bodyfitnesskou a fitness trénerkou Saškou Halmovou.

Saška Halmová - úvodný videoklip pre projekt FitnessTreneri.sk




Discussion at the article:

AMIX diskusia