10 dôvodov, prečo ísť na Patriot BikiniFitness Camp

10 dôvodov, prečo ísť na Patriot BikiniFitness Camp

Spoločnosť FitnessŠkola s.r.o. v auguste organizuje 4. a 5. turnus projektu, ktorý je známy pod názvom Patriot BikiniFitness Camp. Tento edukačný projekt určený výhradne pre dievčatá a ženy ktoré sa venujú (alebo plánujú sa venovať) súťaženiu v nominácii bikinifiness, tentoraz podporila na pozícii hlavného partnera spoločnosť YAMAMOTO Nutrition a ja, ako organizátorka, som získala aj ďalších partnerov. Na koho je potrebné upozorniť?

  • Patriot Hotel Vranov ... tradičné miesto konania kempov (a ďalších edukačných projektov spoločnosti FitnessŠkola), ktoré poskytuje ideálnu kombináciu kongresových priestorov, ubytovania, reštauračných služieb a nadštandardne zariadených fitness posilňovní určených pre širokú paletu fitness aktivít
  • Sallut Designe ... spoločnosť, ktorá je pojmom na poli výroby plaviek a doplnkov určených pre všetky bodybuilding/fitness súťažné nominácie - samozrejme, vrátane bikinifitness
  • BikiniFitness.SK ... internetový projekt, ktorý je síce špecializovaný na nomináciu bikinifitness, ale články na ňom sú určené aj pre aktívne trénujúce ženy bez ohľadu na aktivity, ktorým sa venujú
  • EastLabs.SK ... internetový portál so špecializáciou na bodybuilding a fitness
  • ObchodRonnie.SK ... e-shop, ktorý poskytne pre účastníčky kempu dobrôtky do tzv. fitness bufetu

4. a 5. turnus projektu YAMAMOTO Patriot BikiniFitness - LETO (uskutočnia sa počas víkendu 11. a 18. augusta 2017) sú už beznádejne obsadené (aktuálne čakáme na posledné úhrady od účastníčok - ak niektorá neuhradí, na jej miesto budeme hľadať náhradníčku tzn. kontaktovať Sasku CAKOCI sa oplatí), napriek tomu vám ponúkam 10 dôvodov, ktoré vás určite presvedčia, prečo by ste na niektorom z nasledujúcich turnusov Patriot BikiniFitness Camp-ov nemali chýbať. A tie sa budú organizovať nielen na Slovensku, ale už aj v Poľsku, Chorvátsku a rozmýšľame aj nad Českom.

Dôvod č. 1 - získate informácie z prvej ruky ... lektorky aj hostia, ktorí vás budú kempom sprevádzať, majú skúsenosti s úspešným súťažením resp. s prípravou dievčat a žien na súťaženie, s ladením formy, s výživou a optimalizáciou tréningových postupov vhodných pre nomináciu bikinifitness. Učiť sa môžete od najlepších, ktorí vám zodpovedia vaše otázky posielané v predstihu formou dotazníka.

Dôvod č. 2 - pózovanie a prezentácia ... naučíte sa pózovať podľa medzinárodných štandardov, upozorníme vás na chyby, ktoré ak odstránite z prezentácie, máte šancu upútať akokoľvek zložený zbor rozhodcov a súperkám nedáte najmenšiu šancu prekonať vás.

Dôvod č. 3 - analýza súťaženia ... získate informácie o tom, ako vás vnímajú rozhodcovia na medzinárodnej, ale aj domácej scéne. Ukážeme vám, akých chýb sa na súťažnom pódiu dopúšťajú bikinifitessky - chýb, ktoré ich pripravujú o lepšie umiestnenie. K dispozícii budete mať foto a videomateriál, ktorý sa využíva na školenie trénerov a rozhodcov pre nomináciu bikinifitness po celom svete.

Dôvod č. 4 - súťažná taktika ... máte skvelú formu, budete sebavedomé v prezentácii aj v pózingu, napriek tomu, aby ste uspeli, musíte poznať niekoľko postupov, ktoré vás môžu zvýhodniť oproti súperkám. Naše odborníčky vás na ne upozornia a ukážu vám ich!

Dôvod č. 5 - výber plaviek, doplnkov ... naša odborníčka Michaela Sallut vám vysvetlí, ako postupovať pri výbere strihu plaviek, farebnosti, zdobenia a doplnkov tak, aby vaše proporcie boli (napriek nedokonalosti) pre rozhodcov dokonalé.

Dôvod č. 6 - špecializované prednášky ... o výžive, tréningu, o dopingu - o všetkom, čo vás zaujímalo najviac v otázkach, ktoré ste nám zasielali v dotazníkoch

Dôvod č. 7 - improvizovaná súťaž ... zažijete súťaženie na vlastnej koži ešte skôr, ako naozaj nastúpite na súťažné pódium. A získate spätnú väzbu od medzinárodných rozhodcov! 

Dôvod č. 8 - kontakty na nezaplatenie ... lektori a hostia sú k účastníkom kempu maximálne ústretoví a priateľskí, otvorení pre akúkoľvek formu budúcej spolupráce s možnosťou konzultácie kedykoľvek v budúcnosti.

Dôvod č. 9 - benefity ... zaplatením poplatku získate nielen nové informácie a schopnosti, ale aj ubytovanie a stravu počas celého pobytu na kempe, vstup do fitness centra plus darčeky od partnerov - okrem unikátneho trička s logom kempu, aj balíček doplnkov výživy a župan s vašim menom, ktorý využijete na akejkoľvek bikinifitness súťaži!

Dôvod č. 10 - Saskia CAKOCI ... iba pre úplnosť (a celkom na koniec) iba napíšem, že som IFBB Majsterka Európy a IFBB Majsterka sveta, absolútna víťazka súťaží IFBB Diamond Cup Žilina a Olympia Amateur Europe a úspechy som dosiahla vďaka tomu, čo ponúkam všetkým účastníčkam kempu - lebo viem, že to funguje!  O čom hovorím? O úpravách v tréningu a výžive, o radikálnych zásahoch do prezentácie, vizáže, strihu plaviek, doplnkov, taktike atď. Ak som to dokázala ja, dokážete to aj vy!

Discussion at the article:

AMIX diskusia