Fotogalérie - Wellness na 2017 IFBB World Championships

Fotogalérie - Wellness na 2017 IFBB World Championships

Účasť EastLabs Teamu na prestížnejšej súťaži 2017 IFBB Majstrovstvá sveta žien je možná vďaka podpore partnerov a sponzorov, predovšetkým od spoločností
AMIX Nutrition a TIPSPORT SK.

Ďakujeme všetkým partnerom za podporu.


V Biarritz, v letovisku na juhu Francúzska, odšatrtovali dnes o 10:00 semifinálové a už aj finálové porovnávania prvých nominácií a kategórií 2017 IFBB Majstrovstiev sveta vo fitness. Dnes boli na programe semifinálové voľné zostavy fitness žien aj mužov, mohli sme sledovať semifinálové hodnotenie postáv v týchto nomináciách, na pódiu sme videli najlepšie bodyfitnessky v semifinule aj finále (všetky kategórie), wellness fitnessky, a prvé štyri kategórie nominácie bikinifitess.

Wellness Fitness je zo súťaže na súťaž lepšie a lepšie obsadená nominácia a na tohtoročných hostoricky prvých IFBB Majstrovstvách sveta vo Wellness Fitness nastúpili aj dve TOP súťažiace z Brazílie, Angela BORGESE a Jeniffer ENDRIGER - obe súťažili v najvyššej kategórii. Konkurovať im mohla iba aktuálna Wellness Majsterka sveta Gentiana BEAG z Kosova (tá súťažila v nižšej výškovej kategórii). V súboji o titul absolútnej šampiónky napokon rozhodcovský zbor sa priklonil na stranu Kosovčanky.
Wellness Fitness OVERALL na 2017 IFBB World Championships ... 50 fotografií




Wellness Fitness nad 163cm na 2017 IFBB World Championships ... 168 fotografií



Wellness Fitness do 163cm na 2017 IFBB World Championships ... 220 fotografií

Discussion at the article:

AMIX diskusia