Luxusné fitnesscentrum FITBERRI - čo ponúka klientom?

Luxusné fitnesscentrum FITBERRI - čo ponúka klientom?

Z mojich pravidelných ciest po Rusku už veľmi dobre viem, že ak sa Rusi rozhodnú postaviť fitness centrum, spravidla to robia vo veľkom štýle - pre fitness centrum si vyhliadnu mimoriadne veľkorysý priestor, potrpia si na jeho luxusné (zároveň však funkčné) úpravy, zaplnia ho najmodernejším vybavením tak, aby všetko vyhovovalo ich obchodným plánom. Väčšina luxusne riešených fitness centier sa nachádza v Moskve a Petrohrade, ale aj v mestách oblastného významu sa nájde skupina podnikateľov z radov bývalých (často však aj stále aktívnych) súťažiacich v kulturistike a fitness, alebo úspešných trénerov.
V ďalekom Ťumeni sa tieto aktivity spájajú predovšetkým s menami Evgenij Koltun a Natalija Proskuryakova - a práve Natalia 6. decembra 2013 slávnostne "odštartovala" veľkolepý projekt Fitness center FITBERRI, ktorý funguje na báze členstva v klube. Klienti si môžu vyberať z dvoch klubových členstiev (karta platí na 12 mesiacov):

  • GOLD karta ... stojí cca 1500€ a oprávňuje využívať kompletnú štandardnú ponuku, ktorá obsahuje možnosť absolvovať akúkoľvek formu tréningov realizovaných vo fitness centre (počnúc klasickým tréningom v posilňovni, cez skupinové aeróbne aktivity, tréningy v boxe a bojových umeniach, jóga), k dispozícii je im bazén, sauny, parné kúpele, samozrejmosťou je absolvovanie vstupného testu, priebežná kontrola výsledkov, štandardom sú aj služby ako bezplatné poskytovanie uterákov či županov klientom atď.
  • PLATINUM karta ... stojí cca 4300€ a obsahuje bonusy v podobe kompletného dohľadu nad aktivitami realizovanými klientom vo fitness centre - počnúc priebežne realizovanou diagnostikou, vypracovaním tréningového a kompletného suplementačného plánu, konzultácie s trénerom a dietológom, 100 tréningov (akýchkoľvek) s osobným trénerom, možnosť využívať zadarmo širokú ponuku regeneračných postupov (masáž, SPA, soláriá atď.), starostlivosť o dieťa v "detskom klube", samostatný (na meno vyhradený) priestor v šatni atď.

  • Fitness center FITBERRI - slávnostné otvorenie




    Projekt Fitness Center FITBERRI má k dispozícii samostatnú, na tento účel špeciálne postavenú, niekoľko poschodovú budovu:
    - prízemie ... kaviareň, reštaurácia, recepcia
    - 1. poschodie ... ženské šatne, bazén, sauny, masáže, soláriá určené pre ženy
    - 2. poschodie ...  mužské šatne, fitness bar, soláriá určené pre mužov
    - 3. poschodie ... sály vyhradené na jógu, box a bojové umenia, spining, liečebné posilňovanie, kolektívne aktivity, diagnstika, detský kub
    - 4. poschodie ... veľká posilňovňa (vybavená je zariadením značky Life Fitness, Hammer Strength, Eleiko, TECHNOGYM, REAL RYDER, TRX, Reebok, Everlast, GREEN HILL)
    - 5. poschodie ... SPA
    Fitberri
    Fitberri
    Fitberri
    Fitberri

    Ja iba pripomeniem, že s pripravovaným "spustením" projektu Fitness center FITBERRI úzko súvisí aj organizácia medzinárodnej súťaže 2013 Grand Prix Tyumen v kulturistike, bikini fitness, fitness a bodyfitness, ktorej sa zúčastnila aj Adela Ondrejovičová.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia