Tréning nielen pre bikinifitnesky - ako na 1. až 8. týždeň

Tréning nielen pre bikinifitnesky - ako na 1. až 8. týždeň


Bikini fitness zažíva vo sveta a aj na Slovensku rozmach. Samozrejme, nie každý, kto si kúpi bicykel môže byť úspešný ako Sagan, nie každý, kto si kúpi hokejku a hrá hokej dosiahne výkonnosť ako Šatan a rovnaké pravidlo platí aj o posilňovanía súťažení v kategórii fitness bikini.

Genetika niekedy "nepustí", ale každé dievča, každá žena môže vhodne zvoleným tréningom dosiahnúť doslova neuveriteľnú zmenu postavy. Možností, ako začať s tréningom, je nepreberné množstvo a jednu z ciest (po ktorej môžete kráčať) vám chceme ukázať aj my. Netvrdíme, že je najlepšia, že iba ona je správna, ale ak po nej budete kráčať, na konci vás čaká štíhly pás, pevný zadok a stehná, ktoré vám budú mnohé závidieť.
A ak to dosiahnete, bude načase položiť si otázku: "Prečo by som aj ja nemohla nastúpiť na súťažné pódium a zmerať si svoju výkonnosť s ostatnými bikini fitnesskami?"

Viac informácií nájdete v už skôr publikovanom článku na stránke FitnessTreneri.SK - KLIKNI TU

Diskusia k článku:

AMIX diskusia
Adminovi
autor: Lubi | dátum: 24.08.2016 12:41:21
Jasne diky, mozno vyuzijem ked si preratam makra a kcal a potom asi uz len doriesit nacasovanie. Takze urcite vyuzijem konzultacie, dakujem za pripomenutie :)
Pripomeniem
autor: admin | dátum: 24.08.2016 00:55:22
Pripomeniem, že na FB https://www.facebook.com/FitnessTrenerisk/?ref=ts&fref=ts mame BEZPLATNE poradenstvo, kde kolega rieši naozaj všetko čo suvisi s treningom aj vyživou
Pre vsetkych co to chcu skusit
autor: Lubi | dátum: 23.08.2016 08:50:51
Je to v pohode trening akurat jedine co tazsie davam su tlaky na ramena v stoji na multipresse, ale inak ok. Strava upravena, som zvedava na vysledny efekt o par tyzdnov :P
Pre Igora
autor: Lubi | dátum: 19.08.2016 13:34:02
Dakujem za odpoved :)
Pre Ľubu
autor: admin | dátum: 18.08.2016 15:38:39
Igor Kopček: môj názor je taký, že začiatočníkom naozaj postačuje tréning 2x do týždňa tzn. spôsob tréning + 2-3 dni odpočinku - je to postačujúce na to, aby nezaťažovaný sval dostal patričný stimul k adaptácii a následne mal dostatok času na regeneráciu Posilňovanie je dlhodobý proces, niet sa kam ponáhľať, podstatné je, aby dievčatá, ktoré o posilňovaní "iba počuli" zvládli techniku cvičenia, dokázali cvikmi (aj vďaka stúpajúcim záťažiam) postupne aktivovať viac a viac svalových vlákien a vďaka strave dosiahli postupne aký taký nárast svalovej hmoty, ktorú by počas tréningu "cítili".
Strava a stravocacie plány - všetko dorieši kolegyňa z EastLabs Teamu CAKOCI v rámci projektu FitnessTreneri.SK a BikiniFitness.SK, ktoré počnúc septembrom bude mať práve ona "pod palcom". Prípadne využite naše bezplatné poradenstvo na FB https://www.facebook.com/FitnessTrenerisk/?ref=ts&fref=ts
Strava nie len pre bikini fitnessky
autor: Lubi | dátum: 17.08.2016 14:53:58
Chvalim skvelo rozpracovany kruhovy trening.
Jedina vec, ktoru by som si potrebovala ujasnit je, ci je vhodne mat treningy na zaciatku naozaj len 2x do tyzdna, kedze ako je zname a ako sa v kazdej odbornej literature uvadza je vzdy potrebny stimul minimalne 3x do tyzdna a ze by sa nemalo byt viac ako 2 dni bez treningu - Ak by mi to niekto vysvetlil bola by som povdacna :)

A druha vec na ktoru sa chcem opytat, ci planujete pridat aj nejaky stravovaci plan (nie len pre bikini fitnessky) alebo hlavne mnozstvo kalorii a makronutrientov ktore sa odporucaju pri takomto treningovom plane.

Dakujem za pripadne zodpovedanie mojich otazok, naozaj by mi to velmi pomohlo :)