Prestige Fitness Club - v Prešove dnes otvorili špičkové fitness centrum

Prestige Fitness Club - v Prešove dnes otvorili špičkové fitness centrum

Prestige Fitness Club
Už prvé informácie o fitness centre Prestige Fitness Club (nachádza sa na ulici Športovej 2 v Prešove) naznačovali, že počiatkom febuára sa Prešovčanom sprístupní mimoriadne kvalitný športový stánok, ktorý naplní očakávania aj tých najnáročnejších priaznivcov fitness aktivít a posilňovnia.
Minulotýždňová návšteva EastLabs Teamu v Prešove tento predpoklad iba potvrdila! Prestige Fitness Club je moderne zariadené fitnesscentrum so špičkovýcm vybavením, ktoré sa na Slovensku vidí iba výnimočne, k dispozícii je skúsený personál (o trénerské vedenie a poradenstvo sa tu stará trojica Martina Namešpetrová - Gabo Harčárik - Marek Namešpetra) a majiteľovi Mimo Turekovi sa realizáciou tohto projektu podarilo postaviť latku neuveriteľne vysoko.
Vzdialenosť Prešova od Košíc naznačuje, že Prestige Fitness Club osloví aj náročnú klientelu nielen zo Šariša, ale aj neďalekého druhého najväčšieho mesta Slovenska. Viac o výnimočnosti projektu Prestige Fitness Club sa dozviete z nasledujúcich videoklipov a ja iba pripomeniem, že dnes priestory fitness centra oficiálne otvorili pre širokú, športujúcu verejnosť.
Prestige Fitness Club
Prestige Fitness Club
Prestige Fitness Club

Prestige Fitness Club

Saskia CAKOCI vs Gabriel HARČARIK, Prestige Fitness Club Prešov





Saskia CAKOCI vs Martina NAMEŠPETROVÁ, Prestige Fitness Club Prešov




Saskia CAKOCI vs Marek NAMEŠPETRA, Prestige Fitness Club Prešov





Saskia CAKOCI vs Mimo TUREK, majiteľ Prestige Fitness Club Prešov



Diskusia k článku:

AMIX diskusia