Oksana GRISHINA skúša šťastie na America´s Got Talent 2016

Oksana GRISHINA skúša šťastie na America´s Got Talent 2016


Keď som ako člen EastLabs Teamu prišiel do Las Vegas fotografovať Olympia Weekend 2013, nepochyboval som, že v kategórii fitness po prvý krát zvíťazí Ruska Oksana GRISHINA. Vtedy som sa mýlil, ale roky nasledujúce jasne ukázali, že Oksana je na Fitness PRO scéne jasnou jedničkou - viac ako dva a pol roka ju nikto nedokáže poraziť a k dvom titulom víťazky Olympie pridala celkovo 5 titulov Arnold Classic šampiónky.
Zdá sa to neuveriteľné, ale Grishina na súťažnej scéne sa objavuje od roku 2003 (vtedy na Ruskom pohári získala 4. miesto, o rok neskôr však už na fitness scéne Ruska jasne dominovala), svoj prvý cenný kov z medzinárodnej scény získala v roku 2004 (bolo to 3. miesto z IFBB Majstrovstiev sveta v kategórii do 160cm, o rok sa "posunula" na striebornú priečku) a do sveta Fitness PRO sa prebojovala vďaka absolútnemu prvenstvu na IFBB Svetovom šampionáte v roku 2006.

Oksana Grishina
Aktuálne 38 ročná Oksana, rodáčka z Kaliningradu (počul som, že k súťažnému fitness sa prepracovala aj vďaka spolupráci s Aleksandrom Timoshenko z partnerského projektu EastLabs.RU), skúša šťastie aj mimo sveta fitness. Jej meno sa objavilo na pole súťaži,  nastúpila aj na America´s Got Talent - a aj tu svojim vystúpením prekvapuje a vzbudzuje obdiv! My, ktorí sledujeme jej kariéru, sme nasledujúcu zostavu už videli ... a porota, tá sa má na čo tešiť aj v ďalších vystúpeniach!

Oksana GRISHINA skúša šťastie na America´s Got Talent 2016



Diskusia k článku:

AMIX diskusia