Fit in Trstice s podporou spoločnosti BioTechUSA

Fit in Trstice s podporou spoločnosti BioTechUSA

Minulý víkend sa v Trsticiach na Slovensku konala akcia, akú v našich končinách často nevidno - Fit in Trstice. Víkendy pre väčšinu ľudí znamenajú oddych „na lôžku“ pred televízorom, prípadne na „lôžku“ niekde pri vode. Dá sa to ale aj inak!

Aktívny relax je pre športovcov dobre známa vec a Mellisa Oberman spoločne s Tildou Csánó sa rozhodli presvedčiť o jeho plusoch a efektívnosti aj tú menej športovú verejnosť. Keď pred niekoľkými týždňami kontaktovala spoluorganizátorka tohto podujatia Mellisa Oberman Szilárda Bakka (Export Manager v spoločnosti BioTechUSA) s myšlienkou usporiadať akciu pre nadšencov fitness životného štýlu, nikto ešte netušil, že bude mať až taký veľký úspech. Predsa len, Slovensko je malá krajina a tých nadšencov nie je až tak veľa. Vedeniu BioTechUSA sa myšlienka náramne páčila, a tak sa na juhu Slovenska minulý víkend športovo vyžilo viac ako 300 ľudí. A hlavná myšlienka projektu? Rozšíriť povedomie o zdravom životnom štýle trochu inou formou ako sociálnymi sieťami, a to aj medzi ľudí, ktorí cvičeniu a zdravej strave až tak neholdujú.

Ale to nie je všetko. Okrem oslovenia „nefitnesákov“ to bola úžasná príležitosť aj pre tých druhých (či skôr prvých?) - nadšenci fitness získali možnosť stretnúť sa a zabaviť sa tým, čo im robí najväčšiu radosť a zacvičili si spoločne pod vedením najuznávanejších trénerov z Maďarska. Pre tých súťaživejších tu bola dokonca možnosť zúčastniť sa tzv. training marathon-u (účastníci museli absolvovať všetkých 5 tréningov v jeden deň). Zo 43 súťažiacich dokončilo všetky tréningy až 41 športovcov. Celkom slušná bilancia.

Ako vyzeral program akcie?

O 11:00 Attila Katus (osobný fitness tréner, lifestylový konzultant, európsky a svetový šampión v aerobicu) otvára akciu tréningom aerobicu. Nasleduje Mellisa Oberman s jej "Your Body AerobicTraining", za ňou Arnold Wang (fitness a aerobic inštruktor) vedie tanečný aerobic zameraný na chudnutie. Simonetta Simon (atlétka sponzorovaná BioTech USA, osobná trénerka a fitness inštruktorka) to rozbalila s "boostaerobicom", no a pre tých, ktorí stále nemali dosť, tu bol ešte "body shapingaerobictraining" pod vedením Vivien Apostol (fitness trénerka).

Počas jedného tréningu v Trsticiach si zacvičilo zhruba 110 dievčat, ktoré určite netrpeli smädom ani hladom. Mentor a sponzor akcie spoločnosť BioTech USA zabezpečila pre všetkých účastníkov akcie osviežujúce drinky (Multi Hypotonic), proteínové drinky (Iso Whey Zero) a aj všetkým už dobre známe najchutnejšie proteínové tyčinky bez cukru Zero Bar.

Nečakaný úspech akcie priviedol organizátorov k myšlienke zopakovať si to v budúcnosti znova, ale tentokrát bude akcia väčšia, lepšia a určite nebude osamotená. Tešíte sa? My určite áno!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia