FitnessŠkola odporúča - FMS certifikácia tento týždeň v Bratislave

FitnessŠkola odporúča - FMS certifikácia tento týždeň v Bratislave

Čo je to vlastne FMS (Functional Movement Screen)

FMS je testovací nástroj na identifikovanie limitácií a asymetrií v 7. základných pohybových vzoroch, ktoré sú kľúčové pre kvalitu pohybu u ľudí bez zranení či bolestí. FMS používajú profesionálne športové kluby (tie sú súčasťou NBA, UEFA, NHL) na prevenciu pred zraneniami, rovnako ale aj telocvične a fitness centrá pre poskytovanie profesionálnej metodológie testovania klientov na identifikovanie rizikových oblastí zranenia a teda zvýšenie prevencie.

FMS (Functional Movement Screen) Online promo



Celé testovanie FMS trvá len niekoľko minút, no dokáže svojou výpovednou hodnotou konkurovať niekoľkohodinovej dôkladnej prehliadke. Súčasťou metodológie FMS je tiež oboznámenie s korekčnými cvičeniami a ďalšími metódami predchádzania zranení u svojich klientov.

Aby ste mohli poskytovať FMS testovacie a analytické služby, je potrebné absolvovať certifikované FMS školenie a následne splniť online test. Obdržíte certifikát, ktorý Vás oprávňuje poskytovať FMS merania, či už sa rozhodnete ponúknuť svoje služby profesionálnemu športovému klubu, telocvični či fitness centru, alebo individuálne súkromným klientom, je to na Vás + dostanete tiež prístup k všetkým FMS materiálom (dokumentom, videám a online nástrojom) v trénerskej sekcií www.functionalmovement.com.

Navyše, môžete tiež (zdarma) požiadať o pridanie na ich mapu certifikovaných trénerov, čo Vám pomôže získať klientov hľadajúcich certifikovaných FMS trénerov vo Vašom okolí. Viac informácií nájdete na stránke Fitnessa

Diskusia k článku:

AMIX diskusia