2017 Yamamoto Patriot BikiniFitness Camp LETO - ešte sú voľné miesta!

2017 Yamamoto Patriot BikiniFitness Camp LETO - ešte sú voľné miesta!

Bikini Fitness Camp LETO
Spoločnosť FitnessŠkola s.r.o. po mimoriadne úspešných letných a zimných turnusoch aktuálne začala intenzívne pracovať na pokračovaní projektu Bikini Fitness Camp. Vďaka úsiliu Saskie CAKOCI, členky EastLabs Teamu, šéfredaktorky stránky BikiniFitness.SK a aktuálnej IFBB Majsterky sveta aj Európy v nominácii bikinifitness, pripravujeme pre vás pokračovanie - 2017 Patriot Bikini Fitness Camp LETO 1 a 2.  Prečo dva termíny?

Organizátorka kempu s podporou hostí a členov EastLabs Teamu pre vás pripravuje v Hoteli Patriot Vranov nad Topľou (majiteľom ktorého je Vladimír Tabaka) opäť o niečo intenzívnejší program, k čomu určite prispeje aj nižší počet účastníčok - maximálne 12-14 v jednom termíne. 

Havnými partnermi augustových letných bikinifitness camp-ov sa stali spoločnosť YAMAMOTO Nutrition a Hotel Patriot Vranov. Tak ako na predchádzajúcich camp-och, aj teraz účastníčky získajú nielen nové znalosti, informácie, ale aj darčeky. A je tu aj jedna unikátna ponuka, ktorú pripravila spoločnosť YAMAMOTO. Aká?

Jedna z účastníčok projektu 2017 Patriot Bikini Fitness Camp LETO získa sponzoring od spoločnosti YAMAMOTO Slovakia!

Počet voľných miest na 2017 Yamamoto Patriot Bikini Fitness Camp LETO

  • 1. turnus (od 11. do 13. augusta 2017) ... 2 voľné miesta
  • 2. turnus (od 18. do 20. augusta 2047) ... 5 voľných miest


Základné informácie o akciách 2017 YAMAMOTO Patriot Bikini Fitness Camp LETO, turnus 1 a turnus 2

  • organizátor ... Saskia CAKOCI (Majsterka sveta, Majsterka Európy, členka EastLabs Teamu, šéfredaktorka stránky BikiniFitness.SK a portálu EastLabs.SK, spolumajiteľka FitnessŠkoly s.r.o.), Hotel Patriot s podporou partnerov a EastLabs Fitness Teamu (oddiel kulturistiky a fitness, člen SAKFST)
  • dátum konania - 1. turnus ... od 11. augusta do 13. augusta 2017 (tzn. od piatku 18:00 do nedele dopoludnia)
  • dátum konania - 2. turnus ... od 18. augusta do 20. augusta 2017 (tzn. od piatku 18:00 do nedele dopoludnia)
  • miesto konania ... Hotel Patriot, Vranov nad Topľou
  • komu je kemp určený ... začínajúce, ale aj pokročilé bikinifitnessky
  • cieľ a programová náplň kempu ... hlavným cieľom kempu je ďalšia propagácia kategórie fitness bikini; náplň kempu - súťaženie v kategórii fitness bikini, príprava na súťaže v tejto kategórii (tréning, výživa, súťažná taktika), prezentácia (praktický nácvik), modelové súťaženie

Predbežný program kempu (je rovnaký v 1. aj 2. termíne)

PIATOK
  • 18:00 ... úvodný výkonnostný test - rozdelenie účastníčok do dvoch výkonnostných skupín
  • 19:15 ... večera
  • 20:00 až 23:00 ... 1. výukový bkok - spôsob rozhodovania kategórie bikinifitness (bodovanie, pohľad rozhodcov na súťaže v bikinifitness), analýza súťaží (eliminácia, semifinále a finále), analýza videoklipov z TOP súťaží - rozbor chýb (prezentácia, pózing, taktika, výber plaviek, líčenie, doplnky)
SOBOTA
  • 7:00 ... raňajky
  • 8:30 až 12:30 ... 2. výukový blok - pózing, prezentácia (praktický nácvik)
  • 12:30 ... obed
  • 13:15 až 19:00 ... 3. výukový blok - individuálne príspevky hostí (tréning a výživa pre bikinifitness, výber plaviek, líčenie, doping a bikinifitness, príprava na súťaže, sponzoring, sebaprezentácia na sociálnych sieťach)
  • 19:15 ... večera
  • 20:30 až 23:00 - 4. výukový blok - otázky a odpovede (tréning a výživa pre bikinifitness, výber plaviek, líčenie, doping a bikinifitness, príprava na súťaže, sponzoring a sebaprezentácia na sociálnych sieťach)
  • poznámka - účastníčky kempu môžu kedykoľvek individuálne nacvičovať pózovanie pod dohľadom lektorov
NEDEĽA
  • 7.00 ... raňajky
  • 8:00 ... modelové súťaženie, odovzdanie certifikátov a cien pre najúspešnejšie účastníčky modelovej súťaže a hostí, interview pre médiá
  • 9:45 ... ukážkový tréning vhodný pre bikinifitness (stehná, zadok)

benefit 1 ... okrem výuky v cene kemu je ubytovanie pre každú účastníčku na 2 noci (z piatku na sobotu a soboty na nedeľu) a 5 hlavných jedál (v piatok večera; v sobotu raňajky, obed a večera; v nedeľu raňajky)

benefit 2 ... každá účastníčka kempu (okrem darčekov za účasť - napr. tričko s logom kempu od organizátorov + darčeky od partnerov kempu) bude mať od piatku večera do nedele dopoludnia k dispozícii voľný prístup do "fitness" bufetu s obsahom proteínových doplnkov výživy, iontových nápojov a BCAA doplnkov pre optimálne doplnenie bielkovín aj energie + káva a pitný režim; prístup bude mať aj do fitnesscentra Patriot Fitness; každá účastníčka získa možnosť zviditeľnenia sa na portáli EastLabs.SK (tzn. EastLabs Team sa postará o propagáciu) - o ďalších benefitoch vás budeme informovať priebežne

cena kempu ... 159€ na osobu (storno podmienky - do 28 dní pred termínom konania kempu 0%; 27 až 21 dní pred termínom konania kempu 35%; 20 až 14 dní pred termínom konania kempu 70%; menej ako 14 dní pred termínom konania kempu 85%)

PARTNERI KEMPU: podporu kempu zatiaľ prisľúbili - YAMAMOTO Nutrition SK, SALLUT Design, Hotel Patriot, EastLabs.SK, EastLabs.RU, ObchodRonnie.SK, BikiniFitness.SK ... mená ďalších partnerov sa budú dopĺňať priebežne

POZNÁMKA 1: kempom vás budú sprevádzať - inštruktorka Saskia CAKOCI (IFBB Majsterka Sveta, IFBB Majsterka Európy, IFBB PRO Bikini, členka EastLabs Teamu a šéfredaktorka stránky BikinniFitness.SK); hosť Grzegorz KEPA, POĽSKO (medzinárodný IFBB rozhodca, tréner šampiónov); Milan ČÍŽEK (hlavný lektor v spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., medzinárodný IFBB rozhodca a IFBB PRO rozhodca, tréner šampiónov); Michaela SALLUT (majiteľka spoločnosti SALLUT - plavky a doplnky pre fitness nominácie); hosť Tomáš TÓTH (externý lektor v spoločnosti FitnessŠkola s.r.o.); Juliana MELIŠOVÁ (členka BikiniFitness Teamu, trénerka šampiónov); Zuzana KARDOŠOVÁ (YAMAMOTO Team, historicky najmladšia Majsterka Európy v bikinifitness na Slovensku)

POZNÁMKA 2: kapacita akcie 2017 Patriot Bikini Fitness Camp LETO 1 a 2017 Patriot Bikini Fitness Camp LETO 2 je obmedzená - z kapacitných dôvodov a kvôli intenzívnejšej výuke maximálny počet účastníčok nepresiahne 12-14 ľudí/termín

Predbežných záujemcov poprosím, aby kontaktovali šéfredaktorku portálu EastLabs.SK a stránky BikiniFitness.SK SASKIU CAKOCI - saskia.cakoci@gmail.com, prípadne na jej FB osobnom profile

Diskusia k článku:

AMIX diskusia