VIDEOKLIP - 2017 YAMAMOTO Patriot BikiniFitness Camp LETO

VIDEOKLIP - 2017 YAMAMOTO Patriot BikiniFitness Camp LETO


Päť turnusov má za sebou projekt Patriot BikiniFitness Camp, ktorého sa počas 12. mesiacov celkovo zúčastnilo takmer sto dievčat zo Slovenska aj z Čiech. Cieľom projektu je okrem ďalšej popularizácie nominácie bikinifitness predovšetkým edukácia. Vďaka lektorom a hosťom účastníčky kempu majú prístup k všetkým aktuálnym novinkám súvisiacim s prípravou na súťaženie v bikinifitness - počnúc informáciami o tréningu, cez výživu, výber doplnkov a plaviek, líčenie, pózovaním a individuálnou prezentáciou na pódiu končiac.

Samozrejme, rozhodujúca časť kempu je venovaná prezentácii tzn. tomu, čo umožňuje bikinifitnesskám priamo na pódiu zúročiť výsledky tréningovej driny v posilňovni. Práve na prezentáciu na kempoch dohliadajú tí najpovolanejší - okrem IFBB Majsterky sveta, IFBB Majsterky Európy, absolútnej víťazky súťaží IFBB Diamond Cup Žilina a Olympia Amateur Spain SASKIE CAKOCI sa tejto úlohy úspešne zhostili aj NIKOL RASZYKOVÁ (víťazka súťaží Olympia Amateur vo vekovej kategórii seniorov aj masters, EVLS Prague Showdown a aktuálne IFBB PRO Bikinifitnesska) a LUCIA KOŠECKÁ (IFBB PRO Figure, ktorá má skúsenosti aj so súťažením v bikinifitness). 

Projekt Patriot BikiniFitness Camp by sa nemohol uskutočniť bez podpory partnerov, sponzorov a samozrejme aj lektorov spoločnosti FitnessŠkola s.r.o., s ktorými sa budete stretávať aj na pripravovaných kurzoch určených pre inštruktorov a trénerov fitness a kulturistiky - všetkým patrí naše poďakovanie.
Viac o priebehu projketu a aj plánoch sa dozviete v nasledujúcich videoklipoch, v ktorých priestor získali víťazky improvizovaných súťaží na 1. a 2. turnuse (Marcela GRAŇÁKOVÁ a Natália LAMANCOVÁ), redaktorka portálu EastLabs.SK a stránky BikiniFitness.SK Soňa KOLCUNOVÁ nenechala stáť stranou ani organizátorku projektu SASKIU CAKOCI a zástupcov generálneho partnera letných turnusov kempu, manželov Andrášovcov.

2017 YAMAMOTO Patriot BikiniFitness Camp LETO, 1. časť





2017 YAMAMOTO Patriot BikiniFitness Camp LETO, 2. časť




Diskusia k článku:

AMIX diskusia