EastLabs Team opäť ocenený na prestížnej súťaži v Moskve

EastLabs Team opäť ocenený na prestížnej súťaži v Moskve

Federácia kulturistiky a fitness Ruska (FBFR) patrí k najdôležitejším členom IFBB a aj Európskej federácie kulturistiky a fitness. S TOP súťažiacimi s ruským pasom som sa pravidelne stretávala na najprestížnejších svetových súťažiach v nominácii bikinifitness (kde boli právom obávanými súperkami), skvelé sú aj ruské bodyfitnessky, fitnessky, ale aj kulturisti.
EastLabs Team podporuje snahy viacerých členských národných federácií na pozícií mediálneho partnera a vďaka kontaktom na TOP funkcionárov oblastných federácií FBFR v Rusku naši členovia pôsobia aj na najprestížnejších súťažiach v danom regióne. Po minulotýždňovej súťaži v Krasnojarsku sme tento víkend boli podporiť prezidenta Moskovskej federácie kulturistiky a fitness Olega MAKCHANCEVA, ktorý vo veľkolepých priestoroch haly Sokolniki organizoval 2017 Pohár Moskvy a výstavu Expo Athletics.
Pohárovej súťaže v Moskve sa zúčastnilo viac ako 500 športovcov z Moskvy a blízkeho okolia, v TOP forme aj kvôli tomu, že bola nominačnou súťažou na 2017 Pohár Ruska - ten sa uskutoční v druhej polovici apríla v Krasnodare a bude to nominačná súťaž na 2017 IFBB Majstrovstvá Európy.

Úsilie EastLabs Teamu na mediálnom poli býva už tradične oceňované zo strany IFBB (EastLabs Team z rúk prezidenta IFBB Rafaela Santonju priamo na kongresoch IFBB v uplynulých rokoch získal striebornú a zlatú medailu za mediálnu činnosť) a aj FBFR - Aleksander TIMSOHENKO z rúk Olega MAKCHANCEVA prevzal v mene EastLabs Team-u plaketu za mediálny prínos a podporu organizácie 2017 Pohára Moskvy v kulturistike a fitness.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia