Protein kex - Slováci o ňom natáčali v Čile adrenalínovú reklamu

Protein kex - Slováci o ňom natáčali v Čile adrenalínovú reklamu

Slovenský producent proteínových suplementov Max Sport sa spojil so žijúcou legendou horskej cyklistiky Filipom Polcom. Počas prípravy na CityDownhillWorldTour v brazílskom Santose si náš šampión odskočil do Čile, kde uprostred hôr Nevados de Chillan natočil adrenalínový spot na novinku na slovenskom trhu – prvý proteínový keks.



Natáčanie v Čile prebiehalo v horskom stredisku s bike parkom a množstvom enduro tratí. Pre Filipa bolo najväčším zážitkom to, že sa miesto rozprestieralo na sopke.

„Pod kolesami sme mali sopečný prach a skaly. Tento terén ťažko prirovnať k niečomu u nás na Slovensku a práve preto je to pre mňa niečo neprebádané. Jazda dole kopcom bola naozaj super. Nekonečný prach sa víril pod kolesami. Toto ma naozaj bavilo,“ spomína na natáčanie Filip Polc.

Filip nám prezradil aj to, aký má vzťah k proteínovým výživovým doplnkom. „Keď som bol mladší, nevenoval som tomu veľa pozornosti. No teraz, keď chcem byť naozaj výkonný a schopný poriadne trénovať a porážať svetovú špičku, viem, že výživa je hlavnou súčasťou. Teraz som nesmierne rád, že slovenská firma produkuje takéto výrobky, ktoré môžem mať stále po ruke a dá sa na ne spoľahnúť,“ hovorí päťnásobný víťaz CityDownhillWorldTour v Brazílii.

Filip Polc si aj osobne stojí za produktom, ktorý pomáha propagovať. „Som rád, že môžeme proteínovým keksom ľuďom spoločne ukázať dôležitosť zdravej stravy, necpať sa cukrami a dodať telu viac proteínu. Chrumkavý kex vždy padne vhod. Verím, že pomôžem ľuďom nájsť túto zdravšiu alternatívu,“ dopĺňa náš najlepší reprezentant v horskej cyklistike v zjazdových disciplínach.

Nový Protein KEX s 30- až 33-percentným podielom proteínov, s kolagénom, minerálmi a nízkym obsahom cukru je jedinečný produkt svojho druhu na svete, ktorý v sebe spája chuť a tvar klasickej cukrovinky s parametrami najmodernejšieho fitness výrobku. Vďaka svojmu zloženiu je novinka ideálnou pochúťkou nielen pre bodybuilderov, fitness športovcov ale aj pre všetkých aktívnych ľudí, ktorí chcú zdravšie žiť. Produkt je vhodný aj pre diabetikov a celiatikov a je k dispozícii v troch príchutiach – čokoláda, oriešok a vanilka. Viac nájdete na na stránke Maxsport.sk

Diskusia k článku:

AMIX diskusia