Muscle&Fitness 4/2014 - aké novinky obsahuje posledné číslo?

Muscle&Fitness 4/2014 - aké novinky obsahuje posledné číslo?

Napáchali zimné mesiace na vás znateľné škody? Vymkla sa vám zimná objemovka z rúk a nabrali ste viac tuku, než je zdravé ? Alebo sa proste len chcete vyrysovať a privítať teplé slnečné lúče v náležitej forme? Ak súhlasne prikyvujete hlavou, práve vám je určený trojmesačný intenzívny tréningový program ZÍSKAJ SVALY, ZBAV SA TUKU, ktorého druhú časť prináša aprílové vydanie časopisu M&F. (Prvá časť vyšla v čísle 3/2014 , dokončenie seriálu je pripravené do májovej edície.)

Vzhľadom na ročné obdobie, charakter fyzickej aktivity a dĺžku trvania je tento tréningový cyklus dobre využiteľný aj pre adeptov nového ročníka transformačnej súťaže DO FORMY S MUSCLE&FITNESS 2014.

* Ako využiť tréningovú techniku gigantických sérií na podporu svalovej hypertrofie?

* Ako trénujú víťazi mužských súťaží na Olympia Weekende 2013 – Phil Heath (chrbát), James „Flex" Lewis (stehná) a Mark Anthony Wingson (hrudník)?

* Úspešná redukcia tuku a budovanie svalovej hmoty je len z polovice záležitosťou tréningu. Zvyšok je o výžive! Zásady stravovaní pre spaľovanie tukového balastu a svalovú hypertrofiu predstavuje článok AKO SA DOSTAŤ DO FORMY, ktorý je v priamej nadväznosti na predchádzajúci tréningový text. Aj v tomto prípade je materiál na pokračovanie (prvá časť vyšla v čísle 3/2014, záver je pripravený do májového vydania), pričom stravovací plán korešponduje s daným mesiacom trojmesačného tréningového cyklu.

* Ako trénuje a ako sa stravuje najnovší český prírastok do profesionálnej divízie IFBB – vyše 115 kg vážiaci bombardér Tomáš Kašpar?

* Ako pomocou kombinovaných viackĺbových cvikov s prvkami plyometrie zrýchliť metabolizmus, spaľovať tuk, rozvíjať dynamiku, silu aj výdrž? Tréning, v ktorom jednotlivé cvičenia na ilustračných snímkach predvádza portorická fitneska Ana Delia De Iturrondo, je určený najmä ženám, inšpirovať sa však môžu aj muži.

* Okolo Any Delie sa odvíja aj pôvodné interview M&F HORÚCA KRÁSA, v ktorom exotická kráska odpovedá nielen na otázky o svojej športovej kariére, ale prezradí aj všeličo zo svojho súkromia. Na radosť najmä mužských čitateľov nechýbajú atraktívne fotografie!

* Ako správne vykonávať premiestnenie a tlak s jednoručkami a bicepsové zhyby na hornej kladke?

* Kedy a prečo má význam zaradiť tréningovú techniku ​​opakovaní v skrátenom rozsahu pohybu?

* Aké sú špecifiká extra crossfitového tréningu so zameraním len na jediný cvik – čelný drep?

* Do ktorého tréningu je vhodnejšie zakomponovať mŕtvy ťah – do dňa určeného chrbtu alebo nohám ?

* Čo sú to „ranárske kľuky“ a prečo predstavujú účinnú alternatívu k tradičnému precvičovaniu brucha?

* Aké je tajomstvo úspechu Arnolda Schwarzeneggera nielen na poli bodybuildingu?

* Ako rozvíjať bicepsy aj bez bicepsových zdvihov?

* Drep na jednej nohe s jednoručkami – ako ho robiť a prečo by nemal chýbať v tréningu najmä príslušníčok nežného pohlavia?

* Výpony v stoji verzus oslie výpony: ktorý z oboch cvikov na lýtka poskytuje – so zreteľom na ciele žien v posilňovni – viac výhod?

* Sú doplnky stravy pre športovcov naozajstnou nutnosťou?

* Ako si pripraviť chutnú pečenú kačicu s kešu orechmi?

* Prečo sa špargli niekedy hovorí aj elixír mladosti a zdravia?

* Je dehydratácia hlavným vinníkom svalových kŕčov u športovcov?

* Ako najlepšie využiť metódu „sacharidových vĺn“ na účinné spaľovanie telesného tuku pri súčasnom uchovaní maximálneho množstva svalovej hmoty?

* Ako si vybrať tie správne bielkovinové preparáty vzhľadom na konkrétne tréningové ciele?

* Kedy a ako sa pôvabná Brazílčanka Gal Ferreira Yates zoznámila so svojím manželom, šesťnásobným víťazom Mr. Olympia Dorian Yatesom?

* Aké miesto má posilňovňa a silový tréning v príprave úspešného českého hráča amerického futbalu Ladislava Jenšíka, nastupujúceho vo farbách nemeckého klubu Dresden Monarchs?

* Aká je tréningová filozofia pôvabnej americkej fitness modelky a trénerky Andrey Taylor?

* Ako správne dávkovať intenzitu fitness tréningu? Pokyny pre prvé štyri týždne 12-týždňovej kombinovanej silovo-vytrvalostnej aktivity na zlepšenie kondície i vzhľadu s  využitím sledovania tepovej frekvencie. (Pokračovanie v ďalších číslach M&F.)

* Ako vyzerali – spredu i zozadu – všetky účastníčky prvej desiatky minuloročnej Bikini Olympia (foto Ľudovít Major)?

* V akej forme sa prezentovali všetci účastníci 26. ročníka prestížnej Arnold Classic v profesionálnom bodybuildingu mužov?

* INTERVIEW: O uplynulých dvoch rokoch práce vo vedení Zväzu kulturistiky a fitness Českej republiky, ale aj o výhľade do budúcnosti, hovorí podpredseda SKFČR Martin Jebas.

* JOE WEIDER. Spomienka na zakladateľa moderného bodybuildingu a fitness pri príležitosti prvého výročia jeho smrti.

* Steven Seagal: saké, ženy, aikido. Chcete si preveriť svoje vedomosti o slávnom akčnom hrdinovi a legende bojových umení? Po zaslaní správnych odpovedí budú vyžrebovaní šťastlivci odmenení DVD nosičmi s akčnými filmami!

* Na trhacom posteri vo vnútri čísla figuruje strieborná z Bikini Olympia 2013 a Bikini International 2014 Yeshaira Robles. Na druhej strane dostáva priestor známy americký fitness model Greg Plitt, ktorého muskulatúra upúta tiež na titulke aprílového vydania.

Odpovede na všetky tieto otázky (a ešte mnoho ďalších) nájdete v magazíne MUSCLE&FITNESS číslo 4/2014

Diskusia k článku:

AMIX diskusia