Evgenia MISCHENKO - fitness superstar z Ruska chce víťaziť!

Evgenia MISCHENKO - fitness superstar z Ruska chce víťaziť!


Krasnodar, začiatok mája 2014. Na súťažné pódium Ruského pohára v kategórii fitness junioriek nastupuje takmer 15 dievčat, medzi ktorými jasne vyniká ... akože sa to volá to dievča, čo vyzerá ako dvojníčka Oxany Grishiny? Pohľad do štartových listín mi prezradí, že je to 23 ročná Evgenia Mischenko. 23 rokov a také proporcie? 23 rokov a taká kvalita svalovej hmoty? Prečo už dávno nesúťaží na medzinárodnej scéne? Kolega Alexander Timoshenko iba pokrčí plecami a pokojným hlasom povie: "Čaká na svoju príležitosť!"

Nechápavo pokrútim hlavou .. aká príležitosť? Evgenia presvedčivo prekonáva všetky súperky v hodnotení postavy, vo voľnej zostave zvláda najnáročnejšie prvky s ľahkosťou spomínanej Oxany a zaslúžene získava absolútne prvenstvo medzi juniorkami. A medzi ženami? Po druhom mieste na Pohári Moskvy 2014 aj tu sú ambície vysoké, ale rozhodcovia ju "posunú" mimo TOP3. Nevadí ... veď na jeseň budú Majstrovstvá Ruska a tam bude mať Evgenia príležitosť dokázať, že aj vo veku juniorky môže bez probémov konkurovať najlepším fitnesskám Ruska, víťazkám IFBB Majstrovstiev Európy, IFBB Majstrovstiev sveta, alebo Olympia Amateur.

Prešov, koniec júla 2015. V mailovej schránke nájdem videoklip od Alexandra Timoshenka, ktorý obsahuje fragmenty z voľnej zostavy a tréningu ... veď je to Mischenko! Vytočím známe číslo a počúvam Alexandrov zachrípnutý hlas, ako mi hovorí o Evgenii a jej plánoch. Sú ambiciózne ... mimoriadne ambiciózne!
Je jedno, či sa ich podarí 100% naplniť, pravdou ale je, že v Madride, na 2015 Arnold Classic Amateur Europe, fitness svet po prvý krát a medzinárodnej scéne uvidí talent, ktorý si v Rusku vydobil za posledné dva roky mimoriadne vysoké renomé.
Mimochodom ... Evgenia na Majstrovstvách Ruska 2014 opäť bez problémov zvíťazila medzi juniorkami a medzi ženami získala bronz, v tomto roku sa už "posunula" na druhé miesto. Takže ... všetko pokračuje podľa plánu!


Evgenia MISCHENKO - fitness superstar z Ruska chce víťaziť!



 

Diskusia k článku:

AMIX diskusia