Videoklipy - Bikinifitness, 2022 Jan Tana Classic Stockholm

Videoklipy - Bikinifitness, 2022 Jan Tana Classic Stockholm

Účasť EastLabsPhoto.com Team-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o súťažiacich z organizácie Elite PRO.

EastLabsPhoto Team na pozvanie spoločnosti Onsitetan (tá je partnerom väčšiny súťaží organizovaných nielen vo Švédsku, ale aj vo Fínsku a Nórsku, ale aj v ďalších krajinách Európy) v tomto roku po prvý krát pôsobil aj na súťaži 2022 Jan Tana Classic Stockholm.

ONSITETAN Na súťaži sme mali možnosť sledovať aj kategórie Elite PRO Wellness, Elite Men´s Physique a Elite PRO Bikinifitness - rozhodujúce momenty z poslednej kategórie si môžete pozrieť prostredníctvom nasledujúcich videoklipov.

2022 Jan Tana Classic - Bikinifitness

Piata skončila Mascha STUTZ. Nemecká PRO bikina prišla dobre pripravená, čo bolo jej najväčšou výhodou, hoci pravdepodobne si pri pohľade na súperky uvedomovala, že potrebuje o čosi zoštíhliť. Mascha však podchvíľou zabúdala na úsmev a príliš sa sústredila na jednotlivé nacvičené prechody, keď jednoducho úsmev zmizol a objavil sa až vo chvíli keď si bola istá, že stojí v postoji úplne stabilne, alebo vôbec. Všimla som si taktiež jemné vytáčanie panvy pri porovnávaní v štvrťobratoch. Výsledkom malo byť pravdepodobne optické zúženie si pásu a Mascha teda určite vie, že ide o jej slabinu, na ktorej bude musieť zapracovať.

Veronika ZEMANOVÁ sa sama na Instagrame vyjadrila, že prišla v inej forme, než na akú sme zvyknutí. Priznám sa, že som bola sama tak trochu prekvapená, pretože som čakala jej tradičnú dosť tvrdú formu (k podobnej smerovala aj Monika ŠPAČKOVÁ a preto som očakávala súboj práve medzi týmito českými hviezdami). Na vyššie priečky ju mohla pravdepodobne posunúť o málinko tvrdšia forma a užší pás, ktorý by zvýraznil Veronikin X-shape. Chvíľami som mala pocit, že Veronika v snahe vyzerať mäkšie prestala tlačiť na roztiahnutie chrbta a nechala napríklad spadnúť rameno, aby nevyzerala „príliš veľká“ alebo nezatínala svaly na nohách, rovnako však mohlo ísť aj len o obyčajnú nesústredenosť pri pózovaní. Druhé miesto mimoriadne ostrej ŠPAČKOVEJ však naznačuje, že rozhodcovia v Elite PRO stále hľadajú aj tvrdosť. 

Koho potešil návrat Agne KIVISELG tak ako nás? Krásna Estónka súťažila v amatérskej aj v profesionálnej časti súťaže v Štokholme a tentokrát prišla na pódium ideálna. Jej svaly ostali napriek dobrej pripravenosti plné a vizáž bola krásna. Agne sama určite vie, že by potrebovala o čosi zúžiť pás, aby zvýraznila symetriu, no so svojou formou môže byť mimoriadne spokojná. Bola krásna, elegantná a mimoriadne dobre pripravená a to jej prinieslo bronzovú medailu.

Striebro si domov odniesla Češka Monika ŠPAČKOVÁ. Monika prišla v mimoriadne ostrej forme, pravdepodobne najlepšej vo svojej doterajšej kariére, skvele jej vyšiel aj nový look a pózing. So svojim vystúpením môže byť mimoriadne spokojná. Vyčítať by sa Monike dali len kozmetické detaily – zdalo sa, že vrchný diel bikín má príliš vysoko a výrazný rúž pôsobil pod svetlami na pódiu príliš neónovo.

Prvé miesto si domov odniesla Melissa SEAFORTH. Na súťaž prišla skvele pripravená a tiež ukázala pravdepodobne najlepšiu formu od začiatku svojho pôsobenia v Elite PRO. Melissa vždy dominovala svojim X-shapeom a navyše jej hrá do karát aj exotický vzhľad a tak jednoznačne zapôsobila na rozhodcov a vyhrala zaslúžene. Sama som zvedavá, v akej forme ju uvidíme nabudúce.

Poznámka: celý report nájdete na stránkach partnerského projektu Bikinifitness.sk

2022 Jan Tana Classic - Monika Špačková v Veronika Zemanová





2022 Jan Tana Classic - Bikinifitness I-walk




2022 Jan Tana Classic - Bikinifitness Finale and Awards



  • 1. miesto ... č. 238, Melissa Seaforth (Antigua a Barbuda), 4 body
  • 2. miesto ... č. 233, Monika Špačková (Česká republika), 5 bodov
  • 3. miesto ... č. 231, Agne Kiviselg (Estónsko), 9 bodov
  • 4. miesto ... č. 235, Veronika Zemanová (Česká republika), 12 bodov
  • 5. miesto ... č. 232, Mascha Stutz (Nemecko), 17 bodov
  • 6. miesto ... č. 234, Daniela Kenton (Fínsko), 19 bodov
  • 7. miesto ... č. 237, Jessica Jonsson (Švédsko), 19 bodov
  • 8. miesto ... č. 236, Beatrice Astolfi (Taliansko), 24 bodov

Diskusia k článku:

AMIX diskusia