Sledujte Wimbledon naživo na TV Tipsport a tipnite si!

Sledujte Wimbledon naživo na TV Tipsport a tipnite si!


Pripravte si jahody so šampanským! Začína totiž tretí grandslamový turnaj sezóny – Wimbledon, ktorý svoje brány otvorí po 131. raz. Vychutnajte si súboje z tohto najstaršieho a najprestížnejšieho tenisového turnaja naživo na TV Tipsport. Murray, Federer, Cibulková a ďalšie tenisové esá to naplno roztočia počas najbližších dvoch týždňov!

Minuloročný triumf obhajuje Andy Murray. Vpozícii najväčšieho favorita však ide do turnaja RogerFederer. V All England Clube zdvihol pohár pre víťaza mužskej dvojhry nad hlavu hneď sedemkrát. Pokiaľ RogerFederer pridá tento rok 8. triumf, dokáže to, čo sa pred ním nepodarilo nikomu inému.

„Turnaj v Halle vyhral bez straty setu. Wimbledonská tráva je navyše jeho obľúbeným povrchom. Rogera si proste musím zahrať,“ očakáva Hanged Man, že Švajčiar po Australian Open ovládne aj tento grandslam v kurze 3,20. Necháte sa inšpirovať, alebo si tipnete na iné hviezdy?

V ženskom pavúku určite spoznáme novú víťazku, keďže posledné dva ročníky ovládla SerenaWilliams, ktorá sa v aktuálnej edícii Wimbledonu nepredstaví. Kto ju vystrieda na tróne? Najväčšia tipérska komunita dáva najväčšie šance Petre Kvitovej v kurze 6,00. Rovnako to vidí aj tipér s nickom dva232302 vo svojej analýze. Súhlasíte s ním?

Akí sú vaši favoriti? Vychutnajte si súboje svetových tenisových hviezd na Wimbledone od 3. júla do 16. júla v LIVE prenosoch na TV Tipsport! Ešte nie ste zaregistrovaný? Nevadí, môžete tak spraviť TU a okamžite získajte aj vstupný bonus až 999 EUR!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia