Combat Invasion 2014 - nový fight projekt na Slovensku

Combat Invasion 2014 - nový fight projekt na Slovensku

Combat Invasion je nová značka ambiciózneho projektu galavečerov kickboxu agentúry Steel Fight Pro, ktorá v spolupráci so Slovenským zväzom kickboxu a Svetovou kickbox profi organizáciou WAKO PRO, prináša zaujímavé súboje v profiringu renomovaných a úspešných slovenských i zahraničných reprezentantov.
Prvé podujatie CI sa uskutoční v atraktívnom prostredí košického Amfietátra, pod záštitou primátora mesta Košice Richarda Rašiho a hosťom je hudobná skupina Stanica Projekt, ktorá si pri tejto príležitosti pripravila aj premiéru novej skladby. Diváci sa môžu tešiť na titulové zápasy profesionálneho majstra SR WAKO PRO, na zápasy v štýle K1, Mixed Martial Arts a boxe.
Vstupenky:
predpredaj - www.ticketportal.sk - 4.-€ (na mieste 7.-€)
VIP stoly (4 osoby) pri ringu - od 400.-€; objednávky na telefónnom čísle +421 915 753 398

Combat Invasion 2014- Košice



 Predstavujeme športovcov



V jednom hlavných zápasov večera - o opasok profesionálnej Majsterky Slovenska WAKO Pro vo full contacte do 58 kg (7 kôl po 2 min.) sa predstaví jedna z najúspešnejších slovenských reprezentantiek - Veronika Petríková.




V atraktívnej malej pyramíde (4 borci) K1 Rules do 71,8 kg sa predstaví aj domáci fighter Miroslav Smolár.



V boxerskom stretnutí do 60 kg na 3 x 3 min. sa predstaví reprezentant z Lučenca - Dávid Zold


Erik Gbúr - bojovník reprezentujúci prešovský Panter klub, je ďalším, ktorý sa predstaví vo svojom superfighte K1 Rules do 63,5 kg


V piatok 26.septembra sa v svojom zápase K1Rules do 65 kg na Combat Invasion predstaví aj jedna z najtalentovanejších bojovníčok a nádej slovenského ženského kickboxingu - Veronika CMÁROVÁ (C2) reprezentujúca domáci košický Guard kickboxing klub.


Ďalším fighterom na gale Combat Invasion v Košiciach 26.9.2014, ktorý bude obhajovať farby klubu Fortis Lučenec v superfighte K1 Rules +91kg, je Peter Baláž ml.


Lukáš Debnár obhajuje farby prešovského klubu Panter. Lukáš je reprezentant SR, Majster SR, Víťaz Slovenského pohára a víťaz medzinárodných turnajov K1 v Lotyšsku a Poľsku, účastník Majstrovstiev sveta 2013 v tureckej Antalyii. V poslednom roku zaznamenal veľmi veľký výkonnostný rast, ktorý bude chcieť dokázať ako vyzývateľ v titulovom zápase o opasok profesionálneho Majstra SR WAKO PRO.


Diskusia k článku:

AMIX diskusia