Generation Iron Official Trailer 2013 - premiéra filmu sa blíži!

Generation Iron Official Trailer 2013 - premiéra filmu sa blíži!

Nordic Pro 2012. Spoločne s otcom kráčame do izby, kde nás už čaká Roelly Winklaar a jeho trénerka "grandma". Zapínam kameru, beriem do ruky diktafón. Pár otázok, pár odpovedí, nakoniec objatie od "grandma" a sľub, že prídem za nimi počas semifinále aj finále do zákulisia.
Olympia 2012. Spoločne s ďalšími členmi EastLabs Teamu nás promotér Olympia Weekend-u ako jediných (okrem fotografov Flexu a Muscle & Fitness) vpúšťa na úvodné stretnutie s účastníkmi najprestížnejšej súťaže v profesionálnom bodybuildingu a fitness. Otec prekvapí všetkých a s režisérom a dušou projektu Generation Iron Vlad Yudinom plynulou ruštinou rozoberá život v Moskve a v Petrohrade, ja zatiaľ odovzdáva, členom Yudinovho štábu kompletný materiál, ktorý sme nasnímali na Nordic Pro 2012 (priložím aj pár fotografií z Arnold Classic Europe 2011, kde zvíťazil Victor Martinez), Michaela Kováčová "spovedá" Phil Heatha a spol., aby sme mali čerstvé informácie pre priaznivcom portálu EastLabs.
August 2013. Sedím pred počítačom a čítam mail - poďakovanie za materiál, ktorý sme "posunuli" ľuďom Vlad Yudina, ako bonus je v maili link na trailer. Generation Iron Official Trailer 2013. Kliknem na tlačítko "PLAY" a už po pár sekundách viem, že Generation Iron bude pre nás, ktorí fandíme kulturitike, mimoriadnou udalosťou ...

Generation Iron Official Trailer 2013



 

Diskusia k článku:

AMIX diskusia