NEBBIA opäť ukázala v čom je najlepšia!

NEBBIA opäť ukázala v čom je najlepšia!

Tak, ako stúpa úroveň súťaží v IFBB PRO divízii, tak sa aj organizátori sústreďujú viac na detaily. Jednym z významných detailov PRO súťaží v kulturistike a fitness je tiež oblečenie pre súťažiacich - tu je dnes jasným lídrom NEBBIA, ktorá je schopná navrhnúť špecifické súpravy na konkrétnu profisúťaž.

Vďaka jednotnému oblečeniu, ktoré majú oblečené profesionáli z kategórií kulturistika, bodyfitness alebo bikini fitness, prakticky od úvodnej press konferencie, až do konca súťaže (niektorých profíkov v súprave značky NEBBIA je možné stretnúť ešte aj na letisku), stúpa kredit profisúťaže a samotná súprava sa stáva pre pretekárov atraktívnym artefaktom.
Súpravy, ktoré NEBBIA navrhla pre Petrohradskú Grand Prix Fitness House PRO, boli podľa komentárov profíkov a divákov najkrajším oblečením, aké kedy bolo spojené s organizáciou súťaží v IFBB PRO divízii. NEBBIA tým ukázala, aký má cit pre dizajn a schopnosť odhadnúť, čo sa kulturistom s profesionálnym štatútom páči.
Organizátor súťaže Denis Loginov správne predpokladal, že o súpravy bude záujem aj zo strany divákov, preto sa na EXPO výstave (tá prebiehala zároveň s Grand Prix Fitness House PRO) súpravy s výrazným logom NEBBIA bežne predávali a v určitých momentoch sa to v hľadisku doslova „hemžilo“ agresívno čierno-červenou kombináciou.

Petrohrad pre priaznivcov kulturistiky na Slovensku a v Českej republike nepatrí medzi ľahko dostupné destinácie, preto sa NEBBIA rozhodla pripraviť limitovanú edíciu aj pre domáci trh a umožniť tak fanúšikom vlastniť pre niekoho zberateľský kúsok, pre iného atraktívnu súpravu, ktorú nosia výhradne profi kulturisti.
Súpravy Fitness House PRO má NEBBIA v predaji vo svojom eshope (nakupovať môžete TU) do 20.11. 2014 a keďže je to limitovaná edícia, na dodanie si budete musieť počkať až do konca novembra.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia
NEBBIA
autor: Dalibor Hajek | dátum: 13.11.2014 21:44:20
Jedinej Dalibor Hajek ji nedostal.:-)