HardBODY.sk - archív pdf/e kníh a časopisov o kulturistike a fitness

HardBODY.sk - archív pdf/e kníh a časopisov o kulturistike a fitness

Začiatkom 90. rokov pod názvom HardBODY vychádzal časopis špecificky určený pre priaznivcov kulturistiky a fitness, aktuálne je HardBODY.sk internetový archív periodických aj neperiodických publikácií v pdf/e forme s tématikou kulturistika, fitness, doplnky výživy, strava vo fitness a kulturistike, aj doping v športe a zároveň e-shop na predaj pdf/e kníh s touto tématikou. Archív vznikol aj vďaka podpore portálu EastLabs.sk, e-shopu ObchodRonnie.sk a spoločnosti AMIX Nutrition, ktorá vyrába doplnky výživy špičkovej kvality.
Ponuka stránky HardBODY.sk sa priebežne bude dopĺňať o nové pdf/e knihy, ktorými prispievajú nielen interní, ale aj externí autori - s ich článkami sa môžete stretnúť aj na portále EastLabs.SK, alebo stránkach edukačného projektu FitnessTreneri.SK.
Periodické a neperiodické publikácie, ktoré sú dostupné bezplatne, nájdete v časti webu EBOOKS ZDARMA, pdf/e knihy dostupné v prijateľných cenách nájdete v časti webu EBOOKS, kde budú zoradené podľa obsahu do nasledujúcich podkategórií:

  • doping
  • výživa
  • tréning
  • súťaženie
  • motivácia

Hardbody - archív kníh o kulturistike a fitness


EBOOKS ZDARMA - pdf/e publikácie dostupné bezplatne, ako si ich môžem prečítať?

Všetky periodické a neperiodické publikácie z časti webu EBOOKS ZDARMA sú dostupné užívateľom bezplatne priamo na stránke HardBODY.sk. Stačí kliknúť na zelený button ČÍTAŤ a priamo na stránke HardBODY.sk sa vám otvorí rozhranie, v ktorom môžete listovať stránkami každej z publikácií a následne ich čítať.
Napriek tomu, že v budúcnosti neplánujete zakúpiť si ktorúkoľvek z publikácií z časti webu EBOOKS (tu sú tituly dostupné iba za poplatok), registrácia v systéme a vytvorenie si účtu vám uľahčí triedenie a orientáciu v pdf/e knihách, ktoré ste si už pozreli resp. plánujete si opakovane pozrieť, chýbať vám nebudú aj informácie o novinkách a akciách/zľavách, ktoré HardBODY.sk aktuálne ponúka.

Hardbody - archív kníh a časopisov o kulturistike


EBOOKS - pdf/e publikácie dostupné za poplatok, ako si ich môžem kúpiť a prečítať?
Všetky pdf/e publikácie z časti webu EBOOKS sú dostupné užívateľom iba za poplatok, ktorý je uvedený vedľa modrého buttonu KÚPIŤ - kliknutím na tento button sa vám otvorí nákupný košík, kde podľa navigácie môžete pokračovať k finalizácii objednávky.
Platby za pdf/e publikácie z časti webu EBOOKS sa realizujú prostredníctvom nezávislého platobného rozhrania GoPay - úhradu zrealizujete podľa navigácie v GoPay systéme.
Po overení platby (tzn. po pripísaní danej finančnej čiastky na náš účet) zákazník obdrží na mail adresu uvedenú v objednávke download link, z ktorého si môže zakúpenú pdf/e publikáciu stiahnuť do svojho PC alebo tabletu. Každá vami zakúpená publikácia z časti webu EBOOKS (pripomenieme, že tu nájdete tituly dostupné iba za poplatok), je vám navyše dostupná kedykoľvek priamo na stránke HardBODY.sk, po prihlásení sa do vášho účtu v časti MOJE KNIHY.
Hardbody - knihy o kulturistike a fitness

Diskusia k článku:

AMIX diskusia