VIDEOKLIP - Višný, Horváth, Čambal hovoria nielen o kulturistike

VIDEOKLIP - Višný, Horváth, Čambal hovoria nielen o kulturistike

Las Vegas, piatok, deň do semifinále 2015 Olympia Weekend-u kategórie PRO Bodybuilding do 212lbs. Spoločne s Mariánom ČAMBALOM a Jarom HORVÁTHOM prechádzame Hotelom Orleans, aby sme mohli vstúpiť do priestorov Orleans Areny, kde Mariana čakajú ľudia z PRO TAN skupiny - tí o malú chvíľu začnú na Mariana nanášať prvú vrstvu farby.
Jaro s Mariánom kráčajú o krok-dva vpredu a tak mám možnosť sledovať oboch bez toho, aby som čo i len o centimeter pohol hlavou v pravo, či v ľavo. Kráčame mlčky, všetko sme si už povedali pred niekoľkými minútami - čo Marián musí urobiť, aby zajtra na súťažnom pódiu nastúpil s formou, ktorá by mu mohla zaistiť postup do TOP15 (pri troške šťastia a priazni rozhodcov). Spomínali sme aj na rok 2011, kedy Jaro získal neuveriteľné 4. miesto na Olympia Weekend v kategórii, ktorá vtedy bola limitovaná maximálnou hmotnosťou 202lbs. Hovorili sme o všetkom - o minulosti, súčasnosti aj budúcnosti. O kulturistike, fitness, živote. Škoda, veľká škoda, že sme nezapli videokameru - bolo by sa na čo dívať, bolo by čo počúvať!
Priznávam, ľutoval som to, ale vtedy som ešte netušil, že čo som nezvládol ja, zvládne šéfredaktor Muscle&Fitness Ľudo MAJOR a do debaty o kulturistike a fitness si pozve nielen Čambala s Horváthom, ale aj legendárneho Juraja VIŠNÉHO.

Višný, Horváth, Čambal - rozhovor počas Olympia Weekend-u 2015, 1. časť





Višný, Horváth, Čambal - rozhovor počas Olympia Weekend-u 2015, 2. časť





Višný, Horváth, Čambal - rozhovor počas Olympia Weekend-u 2015, 3. časť




Višný, Horváth, Čambal - rozhovor počas Olympia Weekend-u 2015, 4. časť




Diskusia k článku:

AMIX diskusia