Dnes príde na Slovensko IFBB PRO Dennis "Big Bad" WOLF

Dnes príde na Slovensko IFBB PRO Dennis "Big Bad" WOLF

Dnes krátko popoludní na letisku v Košiciach pristane letom z Dusseldorfu cez Viedeň, TOP Bodybuilder profesionálnej scény Dennis WOLF! Pre Dennisa to je prvá návšteva Slovenska, cieľom ktorej je exhibičné vystúpenie, pravdou ale je, že člena prestížneho AMIX Teamu sme pozývali do Žiliny, na Mozolani PRO Classic už pred dvoma rokmi. V tom čase však u Dennisa prednosť získala súťaž organizovaná v Pittsburghu prezidentom IFBB PRO ligy Jim Mannionom. O to viac ma teší, že aj vďaka úsiliu Jakuba KOPČEKA (ten bude Dennisa sprevádať na Slovensku doslova na každom kroku) Wolf by mal dnes popoludní na Slovensko pricestovať.

Wolf na Slovensku pobudne takmer dva dni a čakajú stretnutia iba s fanúšikmi vo Vranove nad Topľou. Upozorniť chcem predovšetkým na autogramiádu v malej kongresovej sále hotela Patriot (vstup na autogramiádu je bezplatný, začiatok je naplánovaný na 19.30), kde okrem Dennisa budú aj Marián ČAMBAL s Milanom ŠÁDKOM (obaja AMIX Team), sekundovať im bude moderátorka/redaktorka portálu EastLabs.SK, bikinifitnesska Saskia CAKOCI.

Dennis WOLF exhibične vystúpi zajtra na súťaži 2016 AMIX Patriot Cup Vranov nad Topľov (cca po 17.00), organizátori súťaže pripravujú pre fanúšikov druhú autogramiádu priamo vo vestibule Mestského domu kultúry vo Vranove nad Topľou - tej sa zúčastní okrem Mariana a Milana aj IFBB PRO bikiniftnesska Jana MAJERNÍKOVÁ a dvojnásobná absolútna víťazka bodovacej súťaže EastLabs.SK Best, bikinifitnesska, členka prestížneho AMIX Teamu Olívia POHÁNKOVÁ.

Pobyt Dennisa WOLFA na Slovensku budú mapovať vybraní členovia EastLabs Teamu, takže verím, že na našom portáli dnes a zajtra v pravidelných intervaioch budete nachádzať aktuálne informácie. Pripomeniem, že AMIX Patriot Cup Vranov nad Topľou má byť malou oslavou 35. výročia organizovanej kulturistiky v regióne a 10. výročia pôsobenia portálu EastLabs na domácej, ale aj medzinárodnej scéne. Organizačný team pod vedením Ing. Jozefa MIHALČINA a s podporou partnerov (spoločnosť AMIX, Hotel Patriot, spoločnosť Byterm, MGB relaxačné centrum a jednotliví sponzori a partneri, medzi ktorými je potrebné vyzdvihnúť Štefana a Ľubomíra Semka, Vlada Tabaku, Jozefa Mihalčina a Gabriela Bereca) pripravuje v priestoroch MsDK všetko pre zdarný priebeh súťaže. 

Diskusia k článku:

AMIX diskusia