Dennis WOLF, AMIX Team - čakali ste? Dočkali ste sa!

Dennis WOLF, AMIX Team - čakali ste? Dočkali ste sa!

Pre 37 ročnú hviezdu AMIX Teamu Dennisa WOLFA spomienky na rok 2016 určite nebudú príjemné. Dôvod? Jeden z najlepších bodybuilderov IFBB PRO scény súčasnosti sa totiž na prelome mája a júna podrobil operácii krčnej chrbtice, ktorá následne viedla k nečinnosti a ... k strate veľkého množstva svalov.

Tí, ktorí mali možnosť Dennisa vidieť vo Vranove nad Topľou na súťaži 2016 AMIX Patriot Cup (mimochodom, súťaž vo Vranove s prispením EastLabs Team-u chceme zorganizovať aj v roku 2017 - ak sa zadarí, môžete sa tešiť na fitness víkend, pretože naša súťaž by mohla nadväzovať na 2017 SAKFST Majstrovstvá Slovenska juniorov), určite oceňovali nielen jeho masívnosť, ale aj kvalitu formy, akú ukázal v exhibičnom vystúpení a nepochybujem, že s údivom prijímali informácie o tom, že rehabilitačné týždne bez tréningu a zodpovedajúcej stravy a suplementácie vo Wolfom prípade znamenali úbytok takmer 30kg kvalitnej svalovej hmoty!

S Dennisom sme mali možnosť stretnúť sa po operácii opakovane na rôznych súťažiach (2016 Olympia Weekened-e, 2016 Arnold Classic Amateur Europa, 2016 EVLS Prague Showdown), kde ale bol iba ako divák - svoje pôvodné plány na rýchlu rehabilitáciu a následný návrat na súťažné pódiá už v jeseni prehodnotil, doprial si dostatok času na definitívne riešenie problémov, ktoré ho trápili posledné roky a do kolotoča tréningov sa naplno vrhol v priebehu októbra.
A že urobil dobre, potvrdzujú aj nasledujúce fotografie a videoklip, ktoré Wolfa zachytávajú počas tréningu s Antonom MANDZIYOM - ten má zastúpenie značky Gorilla Wear pre Španielsko a Portugalsko. Veď posúďte sami!



Dennis WOLF, AMIX Team - návrat




Diskusia k článku:

AMIX diskusia