Roman VAVREČAN vs Dave PALUMBO - From Slovakia To The USA

Roman VAVREČAN vs Dave PALUMBO - From Slovakia To The USA


Roman VAVREČAN od súťaže 2014 Mozolani Classic (kde nastúpil na súťažné pódium ešte ako junior vo forme a s proporciami, ktoré doslova a do písmena udivili celý svet bodybuildingu), je považovaný za najväčší talent aký kedy Slovensko malo od čias Jara Horvátha.

Svoje ambície a možnosti ukázal aj v roku 2016 na súťaži 2016 IFBB Diamond Cup Žilina, kde zvíťazil v kategórii kulturistika do 95kg a ak by na súťažné pódium nastúpil v o chlp lepšej forme, bez problémov by zvíťazil v absolútnom poradí a získal vysnívanú IFBB PRO kartu. Nestalo sa tak! No napriek tomu, jeho fotografie opäť vzbudili rozruch vo svete bodybuildingu. Výsledkom čoho bolo pozvanie do USA, kde Roman aktuálne pôsobí vďaka aktivitám známeho fotografa Billa COMSTOCKA.

Prítomnosť Romana na pôde USA neušla pozornosti miestnym bodybuilding médiam, čoho dôkazom je aj začiatkom januára zverejnené interview s hlavnou osobnosťou stránky RxMuscle Dave PALUMBOM (From Slovakia To The USA), alebo miesto vo videoklipe Muscle Insider Teamu (Arm Assault with the next generation of IFBB Superstars)

From Slovakia To The USA





Arm Assault with the next generation of IFBB Superstars



Foto Jozef BENKO - EastLabs Team
Stano HRICKO - EastLabs Team

Diskusia k článku:

AMIX diskusia