Činkáreň Čambal - príbeh sa blíži k šťastnému koncu

Činkáreň Čambal - príbeh sa blíži k šťastnému koncu


Marian ČAMBAL je popri Jaroslavovi HORVÁTHOVI jedným z najcharizmatickejších bodybuilderov Slovenska. Cesta, akou si prešiel na amatérskej súťažnej scéne je pre mnohých mladých bodybuilderov inšpirujúca - pripomeniem?

V čase, kedy Slovensko "ovládali" Majstri Európy a Majstri sveta ako Kočiš, Havlík, Solár, Flimel, alebo Mozoláni, bol Čambal stále iba bodybuilderom lokálneho významu - bez výraznejšieho úspechu na medzinárodnej scéne. V roku 2006 (po zisku 4. miesta na IFBB Majstrovstvách Európy konaných v Bratislave) sme sa dohodli na spolupráci a tá postupom rokov priniesla pre Čambala úspechy, s ktorými nikto z nás nepočítal ani v najsmelších snoch. Marian získaval cenné kovy na IFBB Majstrovstvách Európy, neskôr aj titul Európskeho šampióna, stal sa prvým víťazom prestížnej súťaže Arnold Classic Europe, aj Svetovým šampiónom v kategórii do 90kg, vďaka čomu po rokoch a rokoch tvrdej driny nastúpil aj na súťažné pódiá IFBB PRO League v kategórii do 212lbs
Súťaženie Čambala medzi "profíkmi" bolo (v podstate) čerešničkou na torte, ktorá mala napokon priniesť cielenú propagáciu projektu Činkáreň Čambal. A už úvod bol šokujúco úspešný! 3. miesto na premiérovej IFBB PRO súťaži odštartovalo následné reálne spracovanie projektu Činkáreň Čambal s lokalizáciou v developerskom centre v Jarovciach, nasledovalo hľadanie finančných partnerov aj spoločníka, popri tom opäť príprava na súťaž, ktorá v konečnom dôsledku priniesla účasť na najprestížnejšej bodybuilding súťaži konanej v rámci 2014 Olympia Weekend-u. Ale to, čo s zdalo ako 100% istá vec, sa postupom času komplikovalo do takej miery, že napokon kompletne zariadené fitness centrum v Jarovciach nebolo skolaudované a Čambal musel (chtiac-nechtiac) hľadať náhradné riešenie. A našiel!

Pavol ZÁHRADNÝ s Igorom MORAVČÍKOM Marianovi navhrhli, aby vstúpil do projektu s lokalizáciou v priestorovo veľkoryso riešenej športovej hale na ulici Znievskej 1/A v Petržalke. Čambal prišiel, videl a ... dohodli sa! Trvalo mesiace, kým sa projekt dostal do finálnej fázy, ale aktuálne Činkáreň Čambal (dodám - to nie je iba nejaký priestor v športovej hale, ale objekt CELEJ ŠPORTOVEJ HALY!) má právom ambície stať sa centrom bodybuildingu a silových športov na Slovensku. Dôvodom nie je iba fakt, že Činkáreň Čambal aktuálne je rovnako rozsiahly projekt, ako legendárny Gold´s Gym v Santa Monica, v Kalifornii. 
Stovky a stvoky štvorcových metrov tréningovej plochy, desiatky tréningových stanovísk, rozsiahla ponuka záťaží a činiek, alebo mimoúrovňová aeróbna zóna ponúkne záujemcom o tréning pod vedením Mariana ČAMBALA (alebo trénerov, ktorí patria medzi to najlepšie, čo Slovensko má k dispozícii z nominácií kulturistika a klasická kulturistika, bodyfitness. či bikinifitness) zázemie, porovnateľné s tým, aké sme si vychutnávali v spomínanom Gold´s Gym-e v USA.

A iba prezradím, že po sfinalizovaní prvej časti, projekt má ambíciu poskytovať aj ubytovanie pre tých, ktorí sa rozhodnú Činkáreň Čambal využívať ako miesto, kde môžu nerušene absolvovať prípravu na akúkoľvek významnú súťaž. Prípadne pre tých, ktorí sa rozhodnú zúčastniť krátkodobých tréningových kempov a edukačných projektov realizovaných aj pod vedením legendárneho Čambala. Pre nás je potešujúce, že po 365Gym-e v Trnave máme už aj v Bratislave miesto, kde môžeme realizovať ambiciózne plány súvisiace s aktivitami FitnessŠkoly s.r.o. a EastLabs Teamu na západe Slovenska. Projekt Činkáreň Čambal reálne finišuje, máte sa na čo tešiť!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia
Márnomyseľnosť
autor: Oplan | dátum: 18.12.2017 21:40:23
Mňa nenahneváš, dnes som ma ťažké drepy.
hm hm hm
autor: admin | dátum: 13.12.2017 17:23:18
aj mýliť sa je ľudské - vo Vašom prípade sa to deje často :-) ... verím, že mýlite sa aj v prípade Činkárne Čambal a tá zarábať bude
Činkáreň
autor: Oplan | dátum: 13.12.2017 13:09:49
HardCore posiľňovňa nezarába peniaze. Je to logické, kulturisti väčšinu svojich peňazí utrácajú na skutočné jedlo. V komerčných posilňovniach neradi vídavajú kulturistov alebo trojbojárov, ktorí im ničia vybavenie a nemajú záujem o žiadne doplnkové služby. Bežnú klientelu odrádzajú alebo sú im zlým nekomerčným príkladom.