2013 IFBB Majstrovstvá sveta v kulturistike mužov - utorok

2013 IFBB Majstrovstvá sveta v kulturistike mužov - utorok

Takmer 160 súťažiacich z celého sveta zajtra nastúpi na semifinálové porovnávania 2013 IFBB Majstrovstiev sveta v kulturistike mužov, ktoré sa konajú v Maroku. Do bojov o postup do finále sa zapoja aj piati reprezentanti Slovenska – v kategórii do 70 kg sa rozhodcom predstavia hneď dvaja Slováci a to Igor Kočiš a Miroslav Škadra (v kategórii majú 28 súperov), v kategórii do 80 kg to bude Peter Kokoška (ten bude mať 19 súperov), v kategórii do 85 kg premiéru absolvuje Tomáš Tabačiar (na neho čaká 22 súperov), v kategórii do 100 kg sa predstaví Peter Tatarka (proti nemu nastúpi 17 súperov). Už prezentácia a váženie ukázalo, že na šampionát prišli mimoriadne dobre pripravení borci z Iránu, Egypta, upútali aj reprezentanti Kórey, formou sa medzi nimi nestrácali ani Slováci – napriek tomu, už postup do TOP15 bude pre každého určite prvým významným krokom na ceste k úspechu, zatiaľ ťažko odhadnúť, kto z našich má reálnu šancu na postup do TOP6.
Prvé odhady (a aj informácie o postupujúcich finalistoch) sa na našom portáli objavia zajtra večer, chýbať nebude aj zhodnotenie ich vystúpenia počas semifinálových porovnávaní. Skôr, ako si pozriete fotografie z prezentácie, pripomeňme si, ako vyzerajú štartové listiny v jednotlivých kategóriách







2013 IFBB Majstrovstvá sveta v kulturistike mužov - váženie, prezentácia


Diskusia k článku:

AMIX diskusia
A bratia z CR neprisli?
autor: Brano | dátum: 06.11.2013 12:14:28
Cechov som na supiske nepostrehol...Peter Tatarka je jeden z najlahsich v kategorii...aspon ma priestor na paradny rozvoj v tejto kategorii. Peter Kokoska snad este docukruje a prisusi, Skarda stale biceps spredu pozuje prilis vysoko, skoda potlaca to vrcholy bicepsov aj slusny vizualny efekt chrbta. Kocisa som jedineho nenasiel (alebo prehliadol).