Pohľad do zákulisia 2015 IFBB Majstrovstiev sveta juniorov a masters

Pohľad do zákulisia 2015 IFBB Majstrovstiev sveta juniorov a masters

Slovensko na 2015 IFBB Majstrovstvách sveta juniorov a masters v kategóriách kulturistika, klasická kulturistika, fitness, bodyfitness, fitness bikini a physique dosiahlo mimoriadne dobré výsledky. Deväťčlenná výprava SAKFST pod vedením trénera Ľuba Matejíčka naplnila očakávania a z exotického Salvadoru (doplním, že naši športovci ostali v stredoamerickej krajine pár dní na krátkej dovolenke, počas ktorej si odpočinuli nielen od tréningu, ale predovšetkým od predsúťažneých diét) sa domov vracia s mimoriadnou nádielkou cenných kovov a finálových výsledkov, vďaka čomu sa Slovensko umiestnilo v TOP10 pozícii v hodnotení národov.


Najväčší úspech zo Slovákov dosiahla Timea Trajteľová (pripomeniem, že Trajteľovú od septembra 2015 podporuje aj EastLabs Team), ktorá zvíťazila v kategórii fitness bikini junioriek do 166cm a získala aj titul absolútnej Svetovej šampiónky.
Ďalšie cenné kovy opäť pridali bikinifitnessky (striebro získali Guľášová aj Hargašová), úspešná bola aj talentovaná fitnesska Tatiana Kožuchová (rovnako ako Trajteľová, aj ona  je pod trénerským vedením Natálie Lenártovej), klasický kulturista Erika Halaško pozvrdil svoju výkonnosť striebrom v kategórii juniorov.
Body pre Slovensko získali aj masters bikinifitnessky Monika Rosenbergerová (6. miesto) a Lucia Baldwyn (5. miesto), pred bránami finále ostali bikinifitneska Sandra Cabániková a váhový kulturista Rado Filip.
Aktuálne finišujeme s krátkym reportom zo súťaže, no skôr, ako sa tu objaví vám ponúkame pohľad do zákulisia súťaže prostredníctvom viac ako 180 fotografi.

2015 Majstrovstvá sveta juniorov a masters - úspech Slovenska, PART 2


Diskusia k článku:

AMIX diskusia