Fotogalérie - Bikinifitness 1 na 2017 IFBB World Championships

Fotogalérie - Bikinifitness 1 na 2017 IFBB World Championships

Účasť EastLabs Teamu na prestížnejšej súťaži 2017 IFBB Majstrovstvá sveta žien je možná vďaka podpore partnerov a sponzorov, predovšetkým od spoločností
AMIX Nutrition a TIPSPORT SK.

Ďakujeme všetkým partnerom za podporu.


V Biarritz, v letovisku na juhu Francúzska, odšatrtovali dnes o 10:00 semifinálové a už aj finálové porovnávania prvých nominácií a kategórií 2017 IFBB Majstrovstiev sveta vo fitness. Dnes boli na programe semifinálové voľné zostavy fitness žien aj mužov, mohli sme sledovať semifinálové hodnotenie postáv v týchto nomináciách, na pódiu sme videli najlepšie bodyfitnessky v semifinule aj finále (všetky kategórie), wellness fitnessky, a prvé štyri kategórie nominácie bikinifitess.

Bikinifitness nominácia odštartovala elimináciou kategórie do 158cm, kde Slovensko mali zastúpenie v Zuzane KARDOŠOVEJ - elimináciu zvládla bez zaváhania, v mimoriadne silnej konkurencii napokon skončila na 7. mieste. Víťazstvo putovalo do Ruska zásluhou mioriadne atraktívnej Alexandry KAVERINA.


Bikinifitness do 158cm na 2017 IFBB World Championships ... 278 fotografií

Aj v kategórii do 160cm sme mali zastúpenie vďaka Michaele KANUŠČÁKOVEJ a Lucii KODADOVEJ. V kategórii mali 15 súperiek, vyvolané boli v prvom porovnávaní čo znamenalo jasný postup do finále. Výsledky? Kanuščáková 4. miesto (po semifinále bola na fantastickom delenom 1. mieste - vo finále a individuálnej prezentácii klesla prekvapujúco o 3 priečky nižšie), Kodadová miesto 5. Víťazstvo putovalo do Ruska zásluhou Eleny SKORTSOVEJ.



Bikinifitness do 160cm na 2017 IFBB World Championships ... 221 fotografií

Ďalšie kolo elimácie sme zažili v kategórii do 162cm, kde súťažilo 21 bikinifitnessiek, medzi nimi aj na medzinárodnej scéne debutujúca Nikola PAVELKOVÁ - tá napokon do TOP15 nepostúpila. Prekvapuje vás, že víťazstvo aj tentokrát putovalo do Ruska? Víťazkou sa stala (pre mňa prekvapujúco) Hanna KULINCH, ktorá porazila proporčne najlepšie "poskladanú" súťažiacu sobotňajšieho fitness weekendu, Elizavetu MUKMINOVU z Ekateringurga. Treba podotknúť, že všetky bikinifitness kategórie rozhodovali rozhodcovské panely, v ktorých nemalo zastúpenie Rusko, Ukrajina a ani Slovensko.



Bikinifitness do 162cm na 2017 IFBB World Championships ... 275 fotografií

Posledná bikinifitness kategória, ktorú sme mali možnosť sledovať v sobotu na súťažnom pódiu bola do 164cm. Početom bola najmenej obsadená a víťazka, na medzinárodnej scéne málo známa Ruska Maria BARKHUDAROVA nedala súperkám najmenšiu šancu. Pozoruhodné je, že sobotňajšie výsledky, ktoré Rusko dosiahlo, túto veľmoc vo fitness nomináciách žien už teraz "katapultovalo" na prvé miesto v Pohári národov



Bikinifitness do 164cm na 2017 IFBB World Championships ... 195 fotografií

Diskusia k článku:

AMIX diskusia