VIDEOKLIP - Bikinifitness OVERALL, 2017 World Fitness Championships

VIDEOKLIP - Bikinifitness OVERALL, 2017 World Fitness Championships

Účasť EastLabs Teamu na prestížnejšej súťaži 2017 IFBB Majstrovstvá sveta žien je možná vďaka podpore partnerov a sponzorov, predovšetkým od spoločností
AMIX Nutrition a TIPSPORT SK.

Ďakujeme všetkým partnerom za podporu.


V Biarritz, v letovisku na juhu Francúzska, skončili semifinálové a už aj finálové porovnávania ženských nominácií a kategórií 2017 IFBB Majstrovstiev sveta vo fitness. Na pódiu sme videli najlepšie bodyfitnessky, fitnessky, súťažiace z wellnes fitness, women´s physique a aj bikinifitness.

Ostro sledované boli predovšetkým dve výškové kategórie - bikinifitness nad 172cm, kde súťažila Ruska Natalia LUGOVSKIKH, a bikinifitness do 164cm, kde súťažila Ukrajinka Oksana BRYGIDYR. Dôvod? Obe bojovali o absolútne víťazstvo v IFBB World Ranking-u, za ktoré sa udeľovala prémia 15.000€.
Lugovskikh napokon zvíťazila vo svojej kategórie, Brygidyr skončila na 2. mieste a nielenže nebojovala o titul absolútnej víťazky, ale napokon v rankingu klesla na 3. miesto.

Súboj o titul absolútnej víťazky bol jednoznačnou záležitosťou Ruska - bikinifitness svetová veľmoc zvíťazila v siedmich výškových kategóriách, iba v jednej uspela Ukrajina zásluhou Kristiny TOKAREVA, ktorá o jeden jediný bod vo finále porazila našu Timeu TRAJTEĽOVÚ. Dominancia bikinifitnessiek z krajín východnej Európy je nesporná a ich vyýsledky hodnotil nezávislý rozhodcovský zbor - rozhodcovia z Ruska, Ukrajiny a aj zo Slovenska nerozhodovali ani jednu, jedinú bikinifitness výškovú kategóriu. Kto sa stal absolútnou víťazkou?
Aktuálna kráľovná bikinifitness Natalia LUGOVSKIKH, ktorá aj keď vo Francúzsku nesúťažila v životnej forme (a na jej vzhľade zarážali niektoré z "neočakávaných" drobností - prekvapila napríklad pre bikinifitness neštandardným účesom), s prehľadom porazila v boji o najvyššiu trofej všetky konkurentky.


Bikinifitness OVERALL, 2017 World Fitness Championships ... 193 fotografií

Bikinifitness OVERALL, 2017 World Fitness Championships





Diskusia k článku:

AMIX diskusia