Amateur Olympia sa blíži - poslali ste prihlášku? Ostáva 50 dní!

Amateur Olympia sa blíži - poslali ste prihlášku? Ostáva 50 dní!

Už iba 50 dní vám ostalo do prihlásenia sa na prestížnu súťaž 2014 Olympia Amateur Europe, ktorá sa uskutoční začiatkom júna v Prahe. Pripomeňme si, že súťaže 2014 Olympia Amateur Europe v kategóriach kulturistika mužov, fitness a bikini fitness žien, aj Men´s a Women´s Physique sa môže zúčastniť podľa Roberta Speychala, promotéra súťaže, každý člen IFBB bez obmedzenia, ktorý splní podmienky k účasti - jednou z nich je včas poslaná prihláška.
Robert Speychal zdôraznil, že 2014 Olympia Amateru Europe je príležitosťou na súťaženie aj pre nováčikov vo federácii IFBB, pre ktorých to môže byť aj úplne prvý štart na medzinárodnej scéne, podmienkou na účasť nie je žiadna kvalifikácia na národnej resp. medzinárodnej scéne, registrácia cez národnú federáciu (tá misí byť členom IFBB) je však nutná.

Organizátori 2014 Olympia Amateur Europe zároveň oznámili, že posledným termínom, do kedy je možné prihlášky posielať, je 16. máj 2014.
Amateur Olympia Europe

Čo je 2014 Olympia Amateur Europe?

Súťaž 2014 Olympia Amateur Europe je doposiaľ najväčšia amatérska Olympia na svete. Uskutoční sa v Prahe, v Tipsport aréne, od 5. do 7. júna 2014. Štvrtok (5. jún 2014) je vyhradený na registráciu účastníkov, v piatok a v sobotu už prebehne samotná súťaž. Súčasťou Olympia Amateur Europe je tiež dvojdňové Fitness EXPO - veľtrh športového vybavenia prevažne z oblasti fitness a doplnkov výživy. V Prahe sa bude bojovať v piatich hlavných kategóriách (fitness ženy, physique ženy, bikini ženy, kulturistika muži, physique muži), absolútni víťazi každej kategórie získajú PRO kartu.

prihlásenie do súťaže ... registrácia, registračný poplatok, základné informácie
ubytovanie ... možnosti ubytovania za zvýhodnenú cenu

Diskusia k článku:

AMIX diskusia