Jana KUZNECOVÁ - veľké prekvapenie 2017 Olympia Bikini

Jana KUZNECOVÁ - veľké prekvapenie 2017 Olympia Bikini


Účasť EastLabs Teamu na najprestížnejšej súťaži 2017 Olympia Weekend je možná vďaka podpore partnerov a sponzorov, predovšetkým od spoločností
AMIX Nutrition a TIPSPORT SK.
Ďakujeme všetkým partnerom za podporu


Olympia Weekend pokračovala posledným súťažným dňom - v sobotu dopoludnia na súťažné pódium nastúpili súťažiaci z kategórií Women´s a Men´s Physique, večer sme sledovali finále kategórií Bodybuilding 212lbs, Bodybuilding OPEN a smozrejme aj Bikinifitness, kde medzi 35. bikinistkami súťažila aj Ruska Jana KUZNECOVA. Tá Kuznecová, ktorú sme mali možnosť vidieť súťažiť na 2016 IFBB Diamond Cup Žilina (kde získala 2. miesto v absolútnom poradí a tým aj IFBB PRO kartu - rovnako, ako víťazka Saskia CAKOCI). Tá Kuznecová, ktorá už o niekoľko mesiacov neskôr jasne dominovala na troch IFBB Bikini PRO súťažiach konaných v Európe, vďaka čomu získala postup na prestížny Olympia Weekend.

Pre Kuznecovú mala byť Olympia Bikini reparátom po dvoch vystúpeniach na pôde USA - na New York PRO nastúpila v zúfalo zlej forme a skončila v poli porazených, na Baltimor PRO formu vylepšila a získala 6. miesto. A ako sa jej darilo v Las Vegas? V silnej konkurencii (ako prakticky neznáma súťažiaca) skončila na 10. mieste, ale upútala mnohých odborníkov - v zákulisí som často počul na jej adresu poznámky, že bola rozhodcovským zborom prehliadnutá, mnohí z fotografova, trénerov, redaktorov internetových aj printových médií ju mali na TOP6, ba dokonca na TOP3 pozícii. V každom prípade, Kuznecová sa zapísala do povedomia, otázkou je, ako dokáže zúročiť v nasledujúcom období skvelý výsledok.


2017 Olympia Bikini, SEMIFINÁLE .... 777 fotografií


2017 Olympia Bikini, FINÁLE .... 271 fotografií

Diskusia k článku:

AMIX diskusia