SAFKST - organizačný úspech na súťaži 2017 Dunajský pohár

SAFKST - organizačný úspech na súťaži 2017 Dunajský pohár


7. októbra 2017 sa v Trenčíne uskutočnil 22. ročník tradičnej súťaže v silovom trojboji, ktorá je známa pod názvom Dunajský pohár. Trenčianska medzinárodná súťaž sa konala pod záštitou Európskej federácie silového trojboja a Slovenskej asociácie fitness, kulturistiky a silového trojboja (SAFKST) a predstavili sa na nej reprezentácie nielen zo Slovenska, ale aj z viacerých krajín Európy. Diváci na Dunajskom pohári mohli sledovať výkony v tradičnom silovom trojboji aj v RAW trojboji, kde opäť dominovala Ivana HORNÁ.

Ivana sa aktuálne venuje vzpieračským tréningom a aj bez špeciálneho ladenia formy dokázala podať v RAW silovom trojboji hodnotné výkony - v drepe zvládla 165kg, v tlaku v ľahu na lavičke 85kg, v mŕtvom ťahu 210kg čo v súčte dáva 460kg v trojboji. Ivana v Trenčíne súťažila s hmotnosťou 62,7kg a vďaka výkonom sa stala absolútnou víťazkou podujatia medzi ženami.

Organizátorské úsilie a aj výkony športovcov ocenili prezident SAFKST Boris MLSNA spoločne s viceprezidentom SAFKST pre vetvu silového trojboja Pavlom KOVALČÍKOM.

 

Diskusia k článku:

Tento článok nie je možné komentovať.