Varíme s fitness hviezdou Tatianou Kožuchovou, PART 3

Varíme s fitness hviezdou Tatianou Kožuchovou, PART 3


Redaktorku/moderátorku portálu EastLabs.SK Tatianu KOŽUCHOVÚ podporujú spoločnosti PROM-IN a FitnessHouse.CZ/SK

Jakub Kopček: ak napíšem, že Tatiana Kožuchová má 16 rokov a na svojom konte striebro z IFBB Majstrovstiev Európy aj IFBB Majstrovstiev sveta v kategórii fitness juniorov (mimochodom, na prestížnej súťaži Olympia Amateur Europe vo fitness žien navyše získala bronz), poviete si - je to talent! Ak napíšem, že športu sa venuje už 12 rokov a v detskom, juniorskom aj ženskom fitness absolvovala viac ako 80 súťaží, určite budete so mnou súhlasiť, že za jej výsledkami je drina. Dlhoročná drina! 

No fitness juniorov sa od fitness detí významne odlišuje a to predovšetkým výraznejším dôrazom v hodnotení postavy. Vie to veľmi dobre aj Tatiana a tak nám v sérii článkov ukáže, že rovnako dobre ako vo fitness centre, či v gymnastickej hale, dokáže sa "obracať" aj v kuchyni Lebo kuchyňa (rozumej - jedlo), je základom akejkoľvek fitness aktivity bez ohľadu, či je vašim cieľom estetické hľadisko, alebo výkonnosť. Dajme však už priestor našej hviezde!
Varime s Tatianou Kozuchovou

Tatiana Kožuchová - ako pripraviť pizzu z ovsených vločiek?

Tiež milujete pizzu? Áno? Ale diéta vám neumožňuje si ju vychutnať tak často, ako by ste chceli? Nevadí. Mám jedno riešenie! Pripravte si ju v zdravšej verzii. Ako na to, vám ukážem v ďalšom videoklipe. Je to veľmi jednoduchý recept a výsledok? Veľmi, veľmi chutný - vyskúšajte!

PIZZA Z OVSENÝCH VLOČIEK ... ingrediencie:

  • 60g vločiek
  • 60g odtučneného mäkkého tvarohu
  • 2 vajíčka
  • 2PL paradajkový pretlak
  • 2PL drvené paradajky
  • 100g šunka
  • 50g light tvrdý syr
  • zelenina ... paradajka, kápia, čili papričky
  • prísady ... koreniny na chutenie (bazalka -sušená, čerstvá, soľ, oregano, cesnak, tekvicový olej)

Postup: vajíčka preseparujeme do dvoch misiek, žĺtka a bielka osobitne. Vločky najemno nasekáme. Do žĺtok primiešame tvaroh a vločky, postupne po častiach pridáme vyšľahané bielka. Dochutíme bazalkou, vylejeme do tortovej formy a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180°C na 5 minút. Zmiešame paradajkový pretlak, drvené paradajky a štipku oregana, takto pripraveným paradajkovým základom potrieme 5 minút pečený korpus pizze  a postupne naukladáme zvyšné suroviny. Na záver bohato posypeme syrom a okraje potrieme zmesou cesnaku a tekvicového oleja. Dáme zapiecť na ďalších 5-7 minút.

Výživové hodnoty (na 1 pizzu):

  • sacharidy ... 40g
  • bielkoviny ... 60g
  • tuky ... 25g

Želám vám dobrú chuť. Dúfam, že vás inšpirujem a vyskúšate moje recepty. Postup prípravy naozaj nie je zložitý a dokážem vám to v nasledujúcom videoklipe, autorom ktorého je pán Jozef KAMAS.

Varíme s fitness hviezdou Tatianou Kožuchovou, PART 3




Diskusia k článku:

Tento článok nie je možné komentovať.