Fitness Food Prom-In - reálne fitness potraviny

Fitness Food Prom-In - reálne fitness potraviny

Promin fitness food
V ostatnom čase zdravý životný štýl zažíva obrovský boom. Veľmi „trendy“ je behať, najmä v mestských parkoch, jazdiť do práce na bicykloch a prepletať sa ulicami, ktoré sú v ranných hodinách preplnené autami. Fitness centrá sa postupne začínajú plniť a budujú sa nové športové komplexy ponúkajúce všemožné druhy aktivít a kurzov. Môžeme polemizovať, čo je zdravé a čo zasa nie úplne zdravé, avšak faktom zostáva, že pre väčšinu ľudí sa nejaká športová aktivita stala súčasťou ich života. Mnohí si to chybne zamieňajú s vyššie zmieneným zdravým životným štýlom.

V každodennom pracovnom nasadení si s kľudným svedomím odskočiť do fast foodu na obed, pretože si po práci zabehám v parku vedľa hlavnej cesty – to nie je veľmi dobré zmýšľanie. Správna strava a výživa totiž neodmysliteľne patria k zdravému životnému štýlu. Zo všetkých strán sa na nás valia rôzne výživové smery, ktoré sú spravidla len dobrým marketingom, ktorý osloví najmä ľudí hľadajúcich zázračný a zaručený recept alebo doteraz skryté tajomstvo.
V minulosti sme sa stretávali s delenou stravou, výživou podľa krvných skupín, diétami založenými na obmedzovaní tukov a ďalšími extrémami. Tieto sú dnes nahradené paleo diétou, low carb – nízko sacharidovou diétou, cyklickou ketogénnou diétou a mnohými ďalšími. Pokiaľ sa nestravujete jednou z týchto diét, nie ste „in“. Po internete koluje mnoho informácií, ako napríklad: bez sacharidov je to najlepšie, žiadne ovocie v jedálničku, tuky sú zlé atď. Človek sa nakoniec stráca v záplave tvrdení a dezinformácií, až nakoniec nevie, čo má naozaj jesť, aby to telu prospievalo.
Asi sa zhodneme na tom, že extrémy nie sú to pravé a pestrá zdravá strava založená na bielkovinách, sacharidoch a tukoch neuškodí ničomu. Pre také stravovanie môžeme ako doplnok hľadať potravinu vyrobenú z kvalitných a šetrne spracovaných surovín s minimom aditív, ktorá poskytne aj vhodný pomer živín a v neposlednom rade aj dobre chutí. Rozhodli sme sa vám uľahčiť hľadanie a zároveň ušetriť trochu času v dennom zhone prípravou pravej FITNESS POTRAVINY.

Predstavujeme sériu výrobkov FITNESS FOOD, skutočné fitness produkty, a to bez pretvárky. Použitie surovín bolo na prvom mieste pri zostavovaní zloženia a vytváraní receptúr, a to bez kompromisov! Žiadne zlepšovanie chuti na úkor kvalitných ingrediencií. Jedným z cieľov bolo pripraviť potraviny, ktoré môžu bez obáv použiť aj vrcholoví športovci vo finálnych fázach prípravy. Preto sme sa museli vyhnúť zložkám, ktoré síce zlepšia ich senzorické vlastnosti, ale neposkytnú to najlepšie.

Čo v našich produktoch rozhodne nenájdete?

  • Sušené mlieko a sušenú sladkú srvátku – síce zlepšia chuťové vlastnosti, ale kvôli vysokému obsahu laktózy nepovažujeme tieto lacné suroviny za vhodné.
  • Mliečne proteíny s nízkym obsahom bielkovín 25 – 60 %, ktoré tiež často obsahujú vysoké percento laktózy.
  • Sójovú bielkovinu – deficit esenciálnej aminokyseliny methionín. Diskutovaná možnosť nepriaznivých účinkov na hormonálny systém.
  • Denaturované zdroje bielkovín (tepelne a chemicky narušená štruktúra): kazeinát vápennatý, kazeinát sodný, bielkoviny získané iontovou výmenou a ďalšie.
  • Fruktózový sirup – zdroj tukotvorného sacharidu fruktózy, ktorý je známy mnohými negatívnymi vplyvmi. Masívne sa používa na zníženie nákladov v komerčných produktoch.
  • Pšenicu ozimnú – prešľachtenú plodinu pestovanú na výťažnosť, s vysokým obsahom alergénnej bielkoviny gliadín. Nadmerná konzumácia pšenice je diskutovanou sekundárnou príčinou získania celiakie.
  • Zastarané sladidlá, ako sú aspartam, acesulfam K, sacharín a cyklamáty s preukázanými zdravotnými rizikami.

Čím je séria FITNESS FOOD výnimočná a na akých základoch stojí?

  • Použité bielkoviny sú spracované bez chemických činidiel pre zachovanie maximálnej bioaktivity výsledného produktu.
  • Produkty obsahujú prevažne polysacharidy, ktoré sú ideálne pre resyntézu glykogénu, a tým sú ideálnym zdrojom energie. Zdrojom týchto sacharidov je ovos a špeciálna odroda jačmeňa bohatá na BETA GLUKÁNY.
  • Všetky produkty obsahujú minimálne množstvo laktózy.

Hľadáte naozaj diétne potraviny? Chcete jesť zdravo, chutne a pritom nutrične vyvážene? Nechcete stráviť v kuchyni hodiny? Potom vyskúšajte naše skvelé palacinky alebo predtréningové kaše s 50 %-ným obsahom srvátkových peptidov. Produkty sú navrhnuté tak, aby spĺňali nároky moderného fitness stravovania a požiadavky tých najnáročnejších aj pre obdobia najstriktnejšej prípravy. Pokiaľ hľadáte nekompromisné FITNESS POTRAVINY, sériou PROMIN FITNESS FOOD chybu určite neurobíte!

Diskusia k článku:

AMIX diskusia