Lean Solution – mimoriadne efektívne riešenie pre boj s tukom

Lean Solution – mimoriadne efektívne riešenie pre boj s tukom


PROM-IN Lean solution – mimoriadne fektívne riešenie pre boj s tukom

Ako docieliť maximálne spaľovanie tuku? Neexistuje zázračná formula, ale využitím základných princípov môžme dosiahnuť skvelé výsledky. Aké to sú?
  • premyslený tréningový plán a jeho dôsledné dodržiavanie.
  • adekvátne navrhnutá výživová stratégia a precíznosť v jej aplikácii do vášho každodenného života.
  • kvalitný doplnok výživy, ktorý podporí ďalšie spaľovanie tuku naštartované tréningom a výživou.

Práve takýmto doplnkom pre vás môže byť PROM-IN LEAN SOLUTION z línie Athletic. PROM-IN LEAN SOLUTION nepripúšťa žiadne kompromisy a dôkazom je 1638 mg účinných zložiek v jednej dávke, ktorých je v balení 60.

Ide o naozaj funkčné množstvo daných látok, čo preukazujú aj klinické štúdie. V tomto produkte nenájdete 10 a viac ingrediencií v homeopatických dávkach, ktoré sú v praxi úplne bez výsledkov a slúžia len pre okúzlenie zákazníka. Ani neponúkame ďalší extrémne stimulačný spaľovač tuku, ale maximálne efektívny a 100% bezpečný produkt, ktorý môžte užívať aj dlhodobo. Špičkové výrobky rady Athletic ponúkajú len to najlepšie a to platí i v tomto prípade. Pri jeho tvorbe sme sa vyhli potenciálne rizikovým zložkám, ako je napr. extrakt vŕby bielej, ktorý môže poškodiť sliznicu žalúdku. Lacný a hojne používaný piperín sme nahradili vysoko efektívnym a zdravotne prínosným extraktom kajenského korenia.

Spaľovanie tuku v niekoľkých fázach

PROM-IN LEAN SOLUTION útočí na telesný tuk z troch uhlov. V ňom obsiahnuté zložky fungujú na princípe vzájomnej synergie, teda spolupracujú a jedna posilňuje druhú. Vlastný proces prebieha zvýšeným uvoľňovaním tuku z tukových buniek, nasleduje podpora transportu uvoľneného tuku do mitochondrií a v tretej fáze je tuk využitý na tvorbu energie. Takže pekne po poriadku…

Pokiaľ chcete získať štíhlejší vzhľad, je potrebné zmenšiť veľkosť tukových buniek. Tukové bunky sú miesta, kde naše telá ukladajú tuk. Ich počet nie je bohužiaľ možné znížiť. Pokiaľ teda nepodstúpite liposukciu. Avšak môžme donútiť tuk tieto bunky opustiť. V tom nám pomôže kofeín a synefrín, čo je základ väčšiny spaľovačov, vrátane PROM-IN LEAN SOLUTION.

Tento prvý krok automaticky neznamená, že dosiahneme štíhleho vzhľadu, nieto jeho udržanie v dlhodobom horizonte. Pokiaľ totiž nie je tuk použitý ako palivo, má tendenciu uložiť sa späť do tukových buniek. Preto je nutné zaistiť dopravu uvoľneného tuku do mitochondrií. Mitochondrie sú v podstate energetické továrne vnútri buniek, ktoré zaistia využitie tukov, sacharidov a dokonca i bielkovín pre tvorbu energie vo forme ATP (adenozíntrifosfát). Áno, ATP je presne to, čo telo využíva pri svalových kontrakciách v priebehu tréningu.

Pokiaľ sa držíte efektívneho diétneho plánu, tvrdo trénujete a navyše doplnkovo užívate kofeín so synefrínom, dochádza k preťažovaniu transportného systému tuku do mitochondrií a to spôsobuje, že sa jeho časť nedostane kam má a príde ku spätnému uloženiu tuku do tukových buniek. Tento problém riešime v druhom kroku. Pre doprovod tuku do mitochondrií sme použili najúčinnejšiu možnú látku, a tou je karnitín. Nekompromisne sme do LEAN SOLUTION zakomponovali jeho najdrahšiu a najefektívnejšiu formu, a to Acetyl L-Karnitín.

Posledným krokom ku spáleniu všetkého uvoľneného tuku v mitochondriách je zvýšenie energetickej potreby organizmu. Ako to spraviť? Najjednoduchším spôsobom je fyzická aktivita. V priebehu tréningu, ba dokonca aj po ňom, mitochondrie používajú všetky tri makroživiny pre tvorbu ATP, ako sme už spomenuli vyššie. V priebehu diéty sa bohužiaľ telo prispôsobí zvýšeným energetickým nárokom a spotreba tuku sa spomaľuje. Tu potom nastupujú ďalšie funkční zložky LEAN SOLUTION, ktorými sú extrakt zo zeleného čaju, kapsaicín obsiahnutý v extrakte kajenského korenia a L-tyrozín. Všetky tieto ingrediencie stimulujú aktivitu mitochondrií tak, aby neustále používali tuk pre tvorbu ATP.

PROM-IN LEAN SOLUTION vám v kombinácii s precíznym diétnym plánom a serióznym tréningovým programom zaistí maximálnu podporu všetkých troch fáz spaľovania tuku pri súčasnom zachovaní svalovej hmoty. Žiadna extrémna stimulácia. Žiadne zdravotné riziká. Skúste spaľovač tukov, ktorý nie je ďalším z mnohých, ale rešpektuje fyziologické procesy. Nesnaží sa zaujať nezmyselným mixom mnohých látok, ale ponúka naozaj účinné zložky, pri ktorých bola ich funkcia potvrdená štúdiami.

Jednotlivé ingrediencie pod drobnohľadom - z čoho je zložená táto nekompromisná formula?

Acetyl L-Karnitín
Táto forma karnitínu sa vstrebáva výrazne lepšie ako štandardné formy L-Karnitínu. Acetylová forma karnitínu efektívne zvyšuje produkciu neurotransmiterov dopamínu a acetylcholínu, čo podporuje dobrú funkciu mozgu a súčasne zlepšuje náladu. Acetyl L-Karnitín je tiež považovaný za jeden z najlepších anti-aging suplementov. Umožní transport uvoľneného tuku k mitochondriám, kde pomáha využívať tuk pre tvorbu energie. Jednoducho, bez adekvátneho príjmu karnitínu nemôže telo optimálne využívať uvoľnené mastné kyseliny.

Extrakt zo zeleného čaju
Zelený čaj obsahuje látky zvané katechíny vrátane epigallokatechin galát (EGCG). Tento katechín je zodpovedný za termogenný efekt zeleného čaju. EGCG inhibuje enzým, ktorý štiepi norepinefrín (noradrenalín), čo je neurotransmiter podieľajúci sa na regulácii metabolizmu a spaľovaní tuku. Inhibíciou tohto enzýmu EGCG zaistí vyššiu hladinu norepinefrínu a tým aj lepšie spaľovanie tuku. Zelený čaj poskytuje mnoho ďalších zdravotných výhod, ako je potlačenie zápalov, prevencia rakoviny, a predovšetkým zlepšenie inzulínovej senzitivity, čím prispieva k prevencii cukrovky. Štúdie navyše preukázali, že katechíny prijaté vo forme suplementov sa absorbujú lepšie ako katechíny prijaté klasicky vo forme nápoja pripraveného zo zeleného čaju.

Kofeín
Kofeín je bestsellerom a základnou zložkou väčšiny spaľovačov tuku. Kofeín je známy predovšetkým ako látka, ktorá zvyšuje bdelosť a podporuje kognitívne funkcie. Všeobecne sa predpokladá, že kofeín zvyšuje spaľovanie kalórií. Najnovšie štúdie však naznačujú, že spaľovanie kalórií je kofeínom ovplyvnené minimálne a redukciu tuku podporuje skrz iné mechanizmy. Pritom je však dôležitá jeho optimálna dávka. Tu neplatí úmera viac je lepšie, ale naopak menej je viac. Nadmerná stimulácia kofeínom môže viesť k preťaženiu organizmu a nárastu hladiny kortizolu, čo vedie k problematickejšiemu spaľovaniu tuku. Preto sme sa vyhli maximálnej dávke v produkte a nastavili jeho najoptimálnejšie množstvo.

L-tyrozín
Jedná sa o aminokyselinu, ktorá spolupracuje s kofeínom a ponúka mnoho ďalších benefitov. Okrem iných pomáha zvýšiť bdelosť, duševné zameranie a náladu. Tyrozín sa v tele zúčastňuje produkcie neurotransmiterov ako je dopamín a epinefrín. Navyše sa zúčastňuje produkcie hormónov štítnej žľazy a určite nie je potrebné zdôrazňovať, akú kľúčovú úlohu hrá štítna žľaza v priebehu redukcie. Tyrozín navyše zvyšuje hladinu norepinefrínu, o ktorom sme písali v súvislosti so zeleným čajom.

Kajenské korenie
Kajenské korenie je zdrojom kapsaicínu. Túto látku nájdeme v chilli papričkách a je známa svojou štipľavou chuťou. Kapsaicín má stimulačné účinky na obehovú sústavu a tým ovplyvňuje metabolizmus podobne ako aerobné cvičenie. Kapsaicín súčasne znižuje chuť na jedlo a tým tiež prispieva k chudnutiu. Medzi jeho zdravotné benefity patrí napríklad prevencia cukrovky, aterosklerózy, žalúdočných vredov (podporuje totiž tvorbu ochranného žalúdočného hlienu a inhibuje rast nežiadúcich baktérií známych ako helicobacter pylori) a podpora krvnej cirkulácie.

Synefrin
Synefrín je aktívna zložka rastliny Citrus Aurantium známej tiež ako Pomarančovník horký. Synefrín stimuluje špecifické receptory, ktoré zlepšujú uvoľňovanie mastných kyselín z tukových buniek a zároveň vďaka podpore termogenézy zvyšuje metabolický obrat. Výhodou je selektívne pôsobenie synefrínu na rozdiel od jeho príbuzného efedrínu. Vďaka tomu, že pôsobí selektívne iba na beta 3 receptory, dochádza k stimulácii metabolizácie tuku bez nežiadúcich vedľajších účinkov, ako je tachykardia a nespavosť. Citrus Aurantium tiež podporuje činnosť pečene, pôsobí ako žalúdočné tonikum, pomáha potlačiť nevoľnosť a optimalizuje trávenie.

Referencie:
Stephens, F. B., et al. New insights concerning the role of carnitine in the regulation of fuel metabolism in skeletal muscle. The Journal of Physiology 581: 431-444, 2007.
Nagao, T., et al. Tea catechins suppress accumulation of body fat in humans. J Oleo Sci 50: 717–728, 2001.
Kao, Y. H., et al. Modulation of endocrine systems and food intake by green tea epigallocatechin gallate. Endocrinology 141: 980 –987, 2000.
Hase, T., et al. Anti-obesity effects of tea catechins in humans. J Oleo Sci 50: 599–605, 2001.
Venables, M. C. Green tea extract ingestion, fat oxidation, and glucose tolerance in healthy humans.Am J Clin Nutr. 87(3):778-84, 2008.
Dulloo, A. G., et al. Normal caffeine consumption: influence on thermogenesis and daily energy expenditure in lean and postobese human volunteers. Am J Clin Nutr 49: 44 –50, 1989.
Beck, TW, Housh, TJ, Schmidt, R, et al. “The acute effects of a caffeine-containing supplement on strength, muscular endurance, and anaerobic capabilities.” Journal of Strength and Conditioning Research, 2006, 20(3), 506–510.
Echeverri, D., et al. Caffeine’s vascular mechanisms of action. International Journal of Vascular Medicine, 2010.
Deijen, J. B., et al. Tyrosine improves cognitive performance and reduces blood pressure in cadets after one week of a combat training course. Brain Res Bull. 1999 Jan 15;48(2):203-9.
Deijen, J. B. and Orlebeke, J. F. Effect of tyrosine on cognitive function and blood pressure under stress. Brain Res Bull. 1994;33(3):319-23.
Owasoyo, J. O., et al. Tyrosine and its potential use as a countermeasure to performance decrement in military sustained operations. Aviat Space Environ Med. 1992 May;63(5):364-9.
Yoshioka, M., et al. Effects of red-pepper diet on the energy metabolism in men. J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo) 41: 647–656, 1995.
Westerterp-Plantenga, M. S., et al. Sensory and gastrointestinal satiety effects of capsaicin on food intake. Int J Obes 29: 682–688, 2005.
Yoshioka, M., et al. Combined effects of red pepper and caffeine consumption on 24 h energy balance in subjects given free access to foods. Br J Nutr 85: 203–211, 2001.
Lejeune, M. P. G. M., et al. Effect of capsaicin on substrate oxidation and weight maintenance after modest body-weight loss in human subjects. Br J Nutr 90: 1–10, 2003.
Stohs, S. J., et al. Effects of p-synephrine alone and in combination with selected bioflavonoids on resting metabolism, blood pressure, heart rate and self-reported mood changes. Int J Med Sci. 8(4):295-301, 2011.
Stohs, S. J., et al. A review of the human clinical studies involving Citrus aurantium (bitter orange) extract and its primary protoalkaloid p-synephrine. Int J Med Sci. 9(7):527-38, 2012.
Gougeon, R., et al. Increase in the thermic effect of food by adrenergic amines extracted from Citrus aurantium. Obesity Research 13(7):1187-94, 2005.

Preuss, H. G., et al. Citrus aurantium as a thermogenic, weight reduction replacement for ephedra: An overview. Journal of Medicine 33:1-4, 2002.
Stohs, S. J., et al. The safety of Citrus aurantium (bitter orange) and its primary protoalkaloid p-synephrine. Phytotherapy Research, 2011.

Diskusia k článku:

AMIX diskusia