VIDEOKLIP - 2017 Arnold Classic Europe Csontosovou kamerou

VIDEOKLIP - 2017 Arnold Classic Europe Csontosovou kamerou

Prestížna súťaž 2017 Arnold Classic Europe bola jednou z posledných, na ktorých ešte kooperovali IFBB International a NPC - IFBB PRO League. Ako je už teraz známe, tieto dve organizácie v nasledujúcom období budú kráčať samostatnou cestou a zdá sa, že aktuálne ani jedna zo strán nemá záujem o vzájomnú spoluprácu.

V danej situácii veľmi zaujímaví "biznis" riešenie prijali organizátori súťaži, ktoré sú spojené s menom Arnolda SCHWARZENEGGERA - súťaže Arnold Classic v USA a v Austrálii budú spolupracovať s NPC - IFBB PRO League, súťaže Arnold Classic Europe a v iných častiach sveta v roku 2018 sa budú konať pod "vlajkou" IFBB International, profesionálna časť súťaží bude súčasťou novo kreovanej organizácie IFBB Elite PRO.

EastLabs Team od roku 2007 pozorne sledoval všetky "Arnoldove súťaže", a aj do Barcelony sme prišli v početnom zložení - scénu a zákulisie fotografoval Igor Kopček, Stano Hricko a Jakub Kopček, video práce a práce súvisiace so spracovaním materiálu na a po súťaži mal na starosti Jakub Csonost, vo farbách spoločnosti YAMAMOTO sa prestížnej súťaže zúčastnila aj Sakia CAKOCI. 

Jakub Csontos - 2017 Arnold Classic Europe ... registrácia, prezentácia





Jakub Csontos - 2017 Arnold Classic Europe mojou kamerou




Diskusia k článku:

AMIX diskusia