Eva BANÍKOVÁ víťazkou 2018 Arnold Classic Africa vo fitness!

Eva BANÍKOVÁ víťazkou 2018 Arnold Classic Africa vo fitness!

AMIX Vit & Mineral Pack

20. máj 2018 ... včera sme na portáli EastLabs.SK zverejnili skvelú informáciu, podľa ktorej fitnesska zo Slovenska, Eva BÁNIKOVÁ, zvíťazila v kategórii fitness. Z Južnej Afriky prichádzajú iba kusé informácie, napriek tomu máme k dispozícii výsledky súťaže amatérskych fitnessiek - a v nich meno Evy nefiguruje!

Čo to znamená? Eva súťažila na 2018 Arnold Classic Africa v kategórii fitness Elite PRO - a zvíťazila medzi fitnesskami so štatútom Elite PRO! Zatiaľ nemáme potvrdené, že či Baníková (a ďalšia amatérska fitnesska Szabó) získali iba výnimku, alebo vďaka výsledkom, ktoré dosiahli (Baníková zvíťazila v roku 2016 na IFBB Svetovom šampionáte, Szabó je absolútna IFBB Majsterka Európy z tohto roku), im bola udelená Elite PRO karta a získali trvalý štatút profesionálok - iba ten by im totiž umožňoval súťaženie na prestížnej súťaži v Južnej Afrike medzi Elite PRO športovkyňami. Rovnako nie je známe ani aktuálne stanovisko asociácie k jej súťaženiu na Elite PRO scéne. Nič to však nemení na skutočnosti, že Eva sa stáva historicky prvou fitnesskou, ktorá dokázala zvíťaziť na súťaži organizovanej pod hlavičkou novokreovanej organizácie Elite PRO. Počkajme si na ďalšie, konkrétnejšie informácie z Johannesburgu.

19. máj 2018 ... Eva BANÍKOVÁ (podporuje ju spoločnosť ALL STARS, na Slovensku v zastúpení Ľuboša MATEJÍČKU) na rok 2018 môže určite spomínať rovnako pozitívne, ako na rok 2016. Prečo? 

V roku 2016 sa stala Svetovou šampiónkou vo fitness a v tomto roku, po neúspechu na 2018 Európskom šampionáte, reparát zložila na prestížnej súťaži 2018 Arnold Classic Africa. Aktuálna informácia totiž hovorí, že Eva dokázala v Johannesburgu poraziť absolútnu Majsterku Európy spred dvoch týždňov, Maďarku Nikolett SZABO a získala zlato.


Diskusia k článku:

AMIX diskusia